Rezultate pentru "Blackberry"

Blackberry lansează primul său phablet – Z30

Dotat cu un ecran a cărui diagonală atinge 5 inch, Blackberry Z30 e cel mai mare telefon lansat vreodată de producătorul canadian. Z30 promite o autonomie de 25 de ore, dispune de puterea unui procesor de 1,7 GHz și e primul din portofoliu care primește cea mai nouă versiune a sistemului de operare Blackberry.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Blackberry Z10 – un nou început sau capăt de drum?

În urmă cu doar câțiva ani, telefoanele Blackberry dominau piața smartphone-urilor. În prezent, companie se luptă pentru relevanță într-o lume pe care Apple și Google au transformat-o radical. Blackberry Z10 ar putea (sau nu) fi soluția pe care firma canadiană o caută. Aflați mai multe în review.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Blackberry Z10 și Q10: ultima șansă pentru o marcă iconică

RIM a lansat miercuri noul terminal Blackberry Z10, bazat pe un sistem de operare care rupe linia terminalelor produse până acum de companie. Noul smartphone renunță la tastatura QWERTY și folosește un ecran tactil HD de 4.2 inci.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Blackberry by Porsche Design

Blackberry a anunțat în această săptămână prima colaborare cu prestigioasa casă de design Porsche Design. Primul rezultat al parteneriatului este un telefon BlackBerry care poartă în mod evident amprenta studioului german: linii drepte, conturate în oțel combinat cu sticlă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

RIM lansează două noi telefoane BlackBerry

Research In Motion (RIM) a anunțat miercuri două noi terminale Blackberry, unul bazat exclusiv pe un ecran tactil și un model hibrid, cu tastatură și touchscreen. Ambele telefoane folosesc noul sistem de operare BlackBerry OS7 și promit viteze cu până la 40% mai mari decât generațiile precedente.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Blackberry Bold Touch 9900

Research in Motion (RIM) a anunțat luni noul vârf de gamă al seriei de telefoane business Blackberry, modelul Bold 9900 Touch. Noul terminal este primul Blackberry care va fi pus în funcțiune de noul sistem de operare Blackberry OS 7.

+ Citiți tot articolul Comentați acum