Rezultate pentru "bicicleta"

smart ebike

Bicicleta produsă de smart în colaborare cu Grace a primit distincția „Red Dot Design Award”. Juriul celui mai prestigios concurs de design european a ales modelul drept câștigător al secțiunii „red dot: best of the best”, după evaluarea a peste 4500 de produse din 58 de țări. smart ebike se folosește de un motor electric cu încărcare de la pedale pentru a asigura o autonomie de până la 100 km. Viteza maximă nu depășește 25 km/h ceea ce nu implică necesitatea unui permis de conducere. Printre dotările hi-tech se numără sistemul de frânare cu discuri hidraulice și farul cu tehnologie LED. Există un port USB și posibilitatea cuplării unui iPhone. Prețurile încep în Germania de la 2849 euro.  

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bicicleta cu stil – Travelteq X Cicli Maestro

De la un brand care manufactura exclusiv genți și accesorii de călătorie din piele, Travelteq a făcut pasul către produse mai elaborate, iar bicicleta X Cicli Maestro e poate cel mai bun mod de a începe prezentarea lor. În fiecare exemplar intră foarte multă atenție, începând cu un cadru finisat manual, acoperit de trei straturi de vopsea și terminând cu șaua Brooks B17 sau mânerele ghidonului, fabricate din același tip de piele. Bicicleta poate fi cumpărată de pe magazinul on-line al firmei și costă 850 de euro.  

+ Citiți tot articolul Comentați acum

ElliptiGO, prima bicicletă eliptică de stradă

ElliptiGO este prima bicicletă rutieră care să folosească același sistem de distribuire a fortei de pedalare ca și o bicicletă de cameră eliptică. Proiectată în primul rând pentru atleții de performanță care doresc să se antreneze în exterior fără stresul fizic al unei alergări, ElliptiGO permite un antenament mai intens decât o bicicletă obișnuită.

+ Citiți tot articolul Comentați acum