Rezultate pentru "bespoke"

Schimbarea la față a croitoriei – Suitsupply

Suitsupply, un brand de îmbrăcăminte cu origini olandeze, promite costume de aceeași calitate ca nume grele din moda europeană. Poate fi un costum de 600$ la fel de bine croit ca un Armani de 3.600 $?

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Croitorie pe comandă în lumea ceasurilor

Într-o lume a ceasurilor dominată de elvețieni, o familie de francezi manufacturează unele dintre cele mai expresive curele pe comandă. L’Atelier du Bracelet Parisien are darul să îți trezească curiozitatea pentru culori și texturi, indiferent dacă ești pasionat de orologerie sau de modă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Atenție bespoke pentru pantaloni prêt-à-porter – Hiltl

Fritz Hiltl a început producția de pantaloni în Sulzbach-Rosenberg, Germania, cu promisiunea clară că numele său va deveni un etalon al industriei. Nu era o exagerare, în 56 de ani de existență, producătorul Hiltl a ajuns să fie recunoscut pentru calitatea ieșită din comun a produselor sale.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Experiența hainelor pe comandă – Primul pas, cămașa „su misura”

Purtarea unui costum pe comandă este un obicei care trebuie înțeles și educat. De aceea, prima cămașă realizată pe măsură e o introducere bună în lumea su misura. Am fost în trei dintre magazinele care oferă servicii de îmbrăcăminte pe comandă din București. Puteți citi ce înseamnă experiența hainelor personalizate, văzută prin ochii unui client.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Croitoria bespoke sau drumul de la o bucată de stofă la costumul perfect

Revoluția prêt-à-porter a scos vizita la croitor din îndatoririle oricărui domn sau doamne bine îmbrăcate. În România, a trece pragul unui atelier de croitorie pare o ocupație demodată. În Anglia, casa croitoriei pe comandă, e singurul mod de a avea un costum care să se potrivească perfect.

+ Citiți tot articolul Comentați acum