Rezultate pentru "Bentley"

Bentley Continental GT – O vară perfectă

Există ceva magic legat de vară pentru că este, aproape fără excepție, anotimpul vieții perfecte.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Supermașinile Salonului auto de la Geneva

Ca în fiecare an, Geneva reprezintă o ocazie de confruntare între cele mai importante mărci auto europene din segmentele premium și superpremium. Trecem în revistă cele mai spectaculoase prezențe care urmează să fie prezentate la Geneva 2013.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremieră Paris 2012: Noutățile premium de la salonul auto

Goana după glorie împinge producătorii auto să își promoveze noutățile înainte ca primul vizitator să fi ajuns în Centrul expozițional de la Paris. StyleReport trece în revistă tot ce s-a anunțat în segmentul premium pentru „Mondial de l’Automobile”, 29 septembrie – 14 octombrie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mulsanne Convertible Concept, cea mai luxoasă decapotabilă Bentley

Producătorul britanic Bentley și-a anunțat intenția de a intra în clasa super-cabrio cu un model construit pe platforma celei mai mari limuzine din ofertă, Mulsanne. Conform comunicatului oficial, noua creație urmărește să devină cel mai elegant și sofisticat cabriolet din lume, oferind un motor puternic și confort pentru patru pasageri. În interior, designul va fi inspirat de lumea ambarcațiunilor rapide. Mulsanne Convertible continuă tradiția Bentley pentru decapotabile ce datează din 1919. În prezent, în gamă sunt oferite două modele cabrio, Azure și Continental GTC, iar princpialul concurent este Rolls-Royce Drophead Coupe.  

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bentley a anunțat conceptul primului său SUV, EXP 9 F

Bentley prezintă la Geneva prototipul primului SUV din istoria mărcii. EXP 9 F reinterpretează designul deja consacrat al limuzinelor Mulsanne și Continental pe care îl suprapune unui motor W12 de 6.0l, bi-turbo, capabil să livreze 600 CP. Deși este prezentat doar cu titlu de concept, apariția unui SUV Bentley nu este deloc exclusă în viitorul apropiat.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bentley prezintă Continental GT și GTC V8, versiunile „de buget”

La un an de la lansarea celei de a doua generații Continental GT și GTC, Bentley anunță adăugarea unei noi motorizări V8, mai „liniștită” față de oferta actuală, dar și mai economică și ecologică. Noile Continental GT și GTC V8 vor fi lansate oficial în ianuarie 2012.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Se descoperă noul Bentley Continental

În galeria supercarurilor care urmează să se lanseze la toamnă, Bentley GTC prezintă o soluție cabrio pentru cine își dorește să călătorească la cel mai înalt nivel. Noul GTC oferă o motorizare de 575 CP și ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde. Prețul anunțat este de 170.000 euro.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremiera Salonului Auto de la Frankfurt: Mini, Bentley, Ferrari, Jaguar

Lista premierelor mondiale ce urmează a fi prezentate în septembrie la Frankfurt continuă. Toți producătorii se grăbesc să anunțe modele noi, puternice, dar și ecologice în același timp.

+ Citiți tot articolul Comentați acum