Rezultate pentru "Bang&Olufsen"

Bang&Olufsen PlayMaker – refresh digital pentru difuzoare clasice

Bang&Olufsen a lansat un nou modul care permite conectarea fără fir a oricărui difuzor din portofoliul companiei la un aparat compatibil Apple Airplay sau DLNA.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bang&Olufsen lansează primul televizor sub marca BeoPlay și un nou dock de iPad

Bang&Olufsen au lansat noul model de televizor LCD Beoplay V1, cu diagonale de 32 și 40 de inci. Tot în gama BeoPlay, producătorul danez a lansat și un nou audio-dock pentru iPad, modelul A3.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bang&Olufsen au lansat primul lor difuzor portabil pentru iPhone și iPod

Bang&Olufsen a lansat o nouă familia de produse, numită B&O Play. Primul membru al noii serii este difuzorul portabil compatibil Apple AirPlay Beolit 12. Cu o greutate de doar 2,8 kg și o autonomie de până la opt ore, în condițiile unei puteri de 120W a difuzoarelor, Beolit 12 are un design minimalist ce are toate șansele să devină un nou clasic Bang&Olufsen.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bang&Olufsen BeoVision 4-85

Plasma BeoVision 4-85, cu o diagonală de 85 de inci (216 cm), este primul televizor din portofoliul Bang&Olufsen capabil să afișeze imagini tridimensionale. Noul model include și un stand inteligent, care permite ajustarea înățimii și a unghiului de înclinare în funcție de poziția privitorului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum