Rezultate pentru "baie"

Baia, cel mai tehnologizat loc din casă – Toto

Probabil cea mai bună observație în privința băilor Toto e că nu seamănă deloc cu o baie. Sunt dotate cu robineți, cadă și chiuvetă, dar per ansamblu, designul final e mai apropiat de liniile unei bucătării sau ale unei camere de living decât de cel al unei toalete. Diferența e dată și de tehnologie. Baia are toate șansele să fie camera cu cea mai mare aglomerație de dispozitive hi-tech pe metru pătrat.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Dușul orizontal

Cabinele de duș cu programe de hidromasaj nu au nevoie de prezentări elaborate. Apa este eliberată din duze în secvențe prestabilite cu scopul de a relaxa, dar întotdeauna persoana care le folosește este obligată să stea în picioare. O companie germană rezolvă problema și prezintă primul duș orizontal.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bagno Sasso – când lemnul ajunge în sala de baie

Bagno Sasso este un studio de design elvețian complet, cu proiecte de amenajare răspândite peste tot în lume și premii pe măsura designurilor. Dar de departe cele mai atrăgătoare produse ale companiei se găsesc în baie, unde cada fabricată din lemn și chiuveta care ia forma unei cochilii fac parte din decorul hotelurilor și apartamentelor de lux.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Jacuzzi, povestea adevăratelor căzi cu hidromasaj

Dacă v-ați fi născut în anii ’20, ați fi spus probabil că jacuzzi este un tip de motor de avion. Același nume v-ar fi sunat cunoscut în jurul anilor ’40 în legătură cu o pompă de grădină. Conexiunea dintre un nume italian oarecare și căzile cu hidromasaj s-a făcut cam în același mod în care Frigidaire, Xerox, Adidas și Jeep au devenit referințe în domeniile lor…

+ Citiți tot articolul Comentați acum

6 accesorii din viitor pentru baia prezentului

Viitorul accesoriilor sanitare cere intervenția unui instalator la fel de mult precum o necesită și pe cea a unui electrician sau a unui programator. Banala cameră de baie primește actualizări de formă la fel de repede ca și restul casei. Unele dintre ele sunt cu adevărat impresionante.

+ Citiți tot articolul Comentați acum