Rezultate pentru "auto"

Mercedes-Benz ML 350 CDI – orașul văzut „de sus”

Ai crede că mașinile cu tracțiune integrală și garda la sol de peste 20 cm reprezintă de departe soluția ideală de mișcare într-un oraș înzăpezit. Cu atât mai mult cu cât numărul lor în traficul urban pare să le confirme succesul în comparație cu alte segmente premium. La finalul mai multor zile alături de noul Mercedes-Benz ML, constat însă că șoferii aflați la înălțimea confortabilă a unui SUV, dau dovadă de multă răbdare, atenție și spirit de orientare. Argumentele mai jos.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Rolls Royce Phantom – prima schimbare de design după 9 ani

Reconfirmând poziția de cel mai luxos automobil din lume, Rolls-Royce a ales Salonul de la Geneva pentru a dezveli a doua fază a primului model lansat sub patronajul BMW. Noul Phantom evoluează discret față de versiunea prezentată în 2003, dar promite același comportament ireproșabil impus de fondatorul mărcii, Sir Henry Royce.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Infiniti EMERG-E, cu totul alt fel de supercar

Într-un salon auto dominat de modele cu prea mulți cilindri, Infiniti face o propunere pentru viitorul apropiat. EMERG-E este un concept de supercar cu 402 CP, furnizați de combinația inteligentă dintre un motor convențional de capacitate mică și două motoare electrice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

F12 Berlinetta – cel mai puternic Ferrari al tuturor timpurilor

Ferrari prezintă la Geneva urmașul modelului 599 pentru care a ales numele F12 Berlinetta. Noua propunere în segmentul Gran Turismelor beneficiază de cel mai puternic motor din istoria producătorului – V12 de 740 CP – și accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,1 secunde!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Jaguar lansează versiunea de familie pentru XF

Urmând cererea pieței pentru mașini premium mai practice, Jaguar lansează XF Sportbrake în cadrul Salonului auto de la Geneva. Noul model beneficiază de un design atent adaptat de la XF sedan, un portbagaj cu o capacitate de până la 1675 l și mai mult spațiu pentru pasagerii din spate.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Volvo prezină noua compactă premium V40 cu airbag pentru pietoni

Noul V40 va fi lansat în premieră mondială la Geneva, fiind răspunsul Volvo în fața unei concurențe formate din noul Audi A3, noul BMW Seria 1 și noul Mercedes-Benz A-Class, așteptat tot pentru această primăvară. Volvo aplică în premieră noua strategie „Designed Around You” și montează în premieră mondială un airbag exterior pentru pietoni.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Range Rover propune Evoque cabrio

Range Rover se folosește de Salonul Auto de la Geneva pentru a testa reacția publicului față de ideea unui SUV Cabrio. Range Rover Evoque Convertible Concept păstrează toate ingredientele modelului lansat acum șase luni dar propune o caroserie deschisă cu acoperiș textil.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Super Seria 1 – BMW Concept M135i

BMW anunță cel mai puternic Seria 1 din segment și cu acestă ocazie dezvăluie caroseria cu 3 uși a compactei aflate la a doua generație. Conceptul M135i are 300 CP și, dacă aunge în producția de serie, va deveni primul model din seria BMW M Performance cu motor pe benzină.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Upgrade pentru Ferrari California

Salonul auto de la Geneva va găzdui prezentarea noii versiuni Ferrari California a cărei greutate a fost redusă cu 30 kg, în timp ce puterea înregistrează un plus de 30 CP față de 2008 – anul premierei mondiale. California care acum dispune de 490 CP accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Audi reînvie „mitul” RS4 Avant

După o absență de 4 ani, Audi prezintă o nouă generație a celui mai sportiv break din segmentul premium. RS4 are acum 450 CP grație cărora accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde. Alături de performanțe, același model pune la dispoziția pasagerilor un portbagaj de până la 1430 l.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

BMW prezintă noua generaţie M6 Coupé şi Cabrio

Cea mai sportivă Serie 6 a tuturor timpurilor impresionează prin imaginea spectaculoasă, dar mai ales prin noul propulsor V8 biturbo de 560 CP care aduce 10% mai multă putere faţă de generaţia anterioară. M6 Coupé este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4,2 secunde, respectiv 4,3 secunde pentru M6 Cabrio.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Audi prezintă TT RS Plus – cel mai rapid TT din istoria modelului

Salonul de la Geneva va găzdui premiera versiunii Audi TT RS Plus, disponibilă atât în versiune Coupé cât şi Cabrio. Noul TT Supersport dispune de un motor cu 5 cilindri Turbo de 360 CP, ceea ce îi permite să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde. Viteza maximă anunţată – 280km/h!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Aston Martin V12 Zagato – când conceptul devine realitate

Urmare a reacției pozitive de care s-a bucurat prototipul prezentat anul trecut, Aston Martin V12 Zagato devine realitate pentru un număr de 150 de pasionaţi. Construit exclusiv din materiale uşoare în atelierele Aston Martin, bolidul permite o acceleraţie de la 0 la 100 km-h în 4,2 secunde şi atinge o viteză maximă de 305 km/h!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Volvo 760 – 3 decenii de la renașterea Volvo

În luna februarie 1982 Volvo își prezenta noua viziune despre marcă în condițiile unui climat economic dificil. Limuzina 760 rămâne în istorie ca primul model din epoca modernă a producătorului suedez, opțiunea care a salvat compania de la faliment. Noul design a preferat să meargă împotriva curentului și a menținut liniile devenind imaginea Volvo pentru 16 ani la rând.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Morgan prezintă noul Aero Coupé

Producătorul britanic Morgan va prezenta la Salonul Auto de la Geneva noua versiune a coupe-ului Aero, derivată din modelul de competiție GT3 Aero. Urmând tradiția, Coupé-ul beneficiază de o motorizare V8 BMW de 367 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ferrari FF condus prin zăpadă de fostul campion WRC Markku Alen

Cel mai cunoscut producător de mașini sport din lume are de anul trecut și o soluție 4×4. Noul FF este primul model din istoria Ferrari cu tracțiune integrală iar clipul oficial demonstrează atât priceprea șoferului, dar și capacitatea mașinii de a merge pe drumuri acoperite complet de zăpadă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Fiat anunță noua citadină 500L

Povestea celei mai atragătoare mașini de oraș continuă cu o nouă versiune mai spațioasă. Spre deosebire de actualul 500, varianta cu cinci uși denumită 500L promite un confort optim pentru 4 sau chiar 5 pasageri.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

BMW prezintă noul X6 facelift

După 3 ani de carieră și peste 150.000 de unități vândute, primul Sports Activity Coupé din lume primește o redesenare discretă, alături de un pachet atractiv de culori, materiale și tehnologii. Familia X6 se mândrește cu primul motor diesel tri-turbo de 381 CP botezat M50d și, bineînțeles, cu deja consacratul X6M de 555 CP.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Expoziția mașinilor Bond

Muzeul Național al Automobilului de la Beaulieu, Marea Britanie, va găzdui până la sfârșitul anului cea mai amplă expoziție dedicată vehiculelor lui James Bond. „Bond in motion“ include 50 dintre mașinile apărute în filmele cu agentul 007, de la Aston Martin DBS, la iconicul AMC Hornet, dar și avioane, bărci, deltaplane sau scufundătoare folosite în episoadele seriei.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mini Baker Street și Mini Bayswater, ediții Mini inspirate de străzi cu renume din Londra

Producătorul britanic, sponsor al viitoarelor jocuri olimpice de la Londra, prezintă două ediții speciale care vor ajunge la clienți începând cu această primăvară. Modificările de ordin estetic apropie cele două mașini, cel puțin la nivel tematic, de strada celebrului Sherlock Holmes respectiv de un cartier cosmopolit din vestul capitalei.

+ Citiți tot articolul Comentați acum
Page 1 of 41234