Rezultate pentru "Automobile"

Jaguar XJ, o poveste de dragoste de 50 de ani

Parisul i-a purtat noroc lui Jaguar. Sau poate că Parisul poartă noroc oricui, dacă la mijloc este o poveste de dragoste. Acum 50 de ani, la salonul auto din Orașul Luminilor, lumea s-a îndrăgostit iremediabil de limuzina sportivă XJ.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mitsubishi Eclipse Cross – Lifestyle cu mentalitate japoneză

Mitsubishi se reafirmă în lumea automobilelor premium cu o atitudine modernă. Și are un avantaj. Dincolo de designul nou și foarte frumos, se află un sistem de tracțiune integrală dezvoltat și rafinat încă din 1936.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Tissot alături de Concursul de eleganță de la Sinaia – Istorie, Tradiție, Emoție!

Urmând o poveste începută de Casa Regală a României în 1934, Concursul de Eleganță Sinaia își continuă drumul spre cercul select al celor mai frumoase și importante evenimente dedicate automobilelor de colecție din lume. TISSOT marchează al treilea an ca partener al evenimentului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noul Mini – Originalul re-reinterpretat

Ajuns la a treia generație de când face parte din grupul BMW, noul Mini promite un nivel de confort ridicat și un consum scăzut datorită motorizărilor cu trei cilindri. Vârful de gamă, Cooper S, dispune de 4 cilindri și 192 CP, fiind capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 6,7 secunde!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

BMW M5 – Emoție de 560 CP

Din exterior, este greu să înțelegi emoția unui BMW M5 dacă nu ești pasionat de mașini. Dar, dacă destinul te lasă, vreodată, să conduci unul, atunci tot același destin ar fi bine să îți aducă și banii să-l cumperi. Pentru că nimic altceva nu o să-ți mai placă la fel de mult.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Audi sărbătorește 30 de ani de quattro cu un concept hibrid de 700 CP

Audi prezintă la Frankfurt urmașul coupeului Sport Quattro lansat acum 30 de ani. Noul concept Audi Sport quattro anunță un viitor model supersport și este animat de un sistem de propulsie hibrid capabil de o accelerație de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde și de o viteză maximă de 305 km/h!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Volvo arată noua imagine de marcă la Frankfurt

Volvo prefigurează noua imagine de marcă printr-un concept pe care îl intitulează simplu: Volvo Coupe Concept. Anunțat drept urmașul „legendarului” P1800, prototipul are „fața” noului XC90, propune un pachet „multimedia” avangardist și este animat de un sistem de propulsie 4×4 hibrid de 400 CP.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noul Mercedes-Benz S-Class se ambiționează să domine integral segmentul de lux

Rămas fără Maybach, Mercedes-Benz trebuie să concureze și cu Bentley sau Rolls-Royce, nu doar cu Audi A8 sau BMW Seria 7. Pe lista inovațiilor se regăsesc masajul cu pietre fierbinți din scaune, un sistem inteligent de parfumare a interiorului și o suspensie capabilă să anticipeze denivelările din carosabil.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cum a ajuns Mini un fashion statement – interviu cu Markus Syring, designer MINI

Markus Syring poate părea un om obișnuit atunci când îl întâlnești. Momentul în care îți povestește istoria MINI este momentul în care înțelegi că omul potrivit „s-a întâlnit” cu momentul potrivit pentru a duce povestea mai departe. Adică exact acum 13 ani.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Automatic – cum să exploatezi potențialul smart al mașinii tale

În general, nu ne gândim la mașinile noastre ca la computere pe roți. Totuși, aproape toate automobilele produse în ultimii zece ani au la bord un sistem de calcul la bord al cărui potențial nu este nici pe departe folosit.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Veneno, cel mai scump Lamborghini construit vreodată

Fără a lua în discuție extravaganțele Orientului Mijlociu – mașini acoperite în aur și diamante – la 3,9 milioane dolari, Veneno este cel mai scump Lamborghini construit vreodată și, probabil, cel mai spectaculos. Mașina disponibilă într-o serie limitată de doar 3 exemplare are la bază platforma lui Aventador, dar un design mai apropiat de o navă spațială decât de o mașină de stradă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Brabus „prepară” un SL de 800 CP

Pentru Salonul auto de la Geneva, Brabus a pregătit un SL capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde în timp ce viteza maximă este limiată la 350 km/h!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Supermașinile Salonului auto de la Geneva

Ca în fiecare an, Geneva reprezintă o ocazie de confruntare între cele mai importante mărci auto europene din segmentele premium și superpremium. Trecem în revistă cele mai spectaculoase prezențe care urmează să fie prezentate la Geneva 2013.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Filosofie urbană sub forma unei colecții de mobilier și mașini

Marca auto smart și producătorul danez de mobilier BoConcept au lansat un proiect comun în care au inclus piese de mobilier inspirate de industria auto și un automobil fortwo personalizat în spiritul amenajărilor interioare scandinave.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noul A 45 AMG, cel mai puternic sport-hatch din lume

Mercedes-Benz prezintă la Salonul auto de la Geneva versiunea A 45 AMG de 360 CP. Noul propulsor de 2,0 l Turbo devine astfel cel mai puternic motor din lume la clasa lui. Cu ajutorul unei transmisii automate cu 7 rapoarte și a sistemului de tracțiune integrală, AMG-ul compact accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,6 secunde iar viteza maximă este limitată la 250 km/h. Alături de performanțele care îl desemnează reperul sportiv al clasei compacte, A 45 AMG se înscrie în standardele Euro 6 și promite un consum mediu de 6,9 litri. Dincolo de un design personalizat discret, cel mai puternic sport-hatch din lume împrumută sisteme tehnice de la SLS AMG precum sistemul de răcire sau modul de operare al transmisiei.  

+ Citiți tot articolul Comentați acum

100 de ani de Aston Martin: un destin zbuciumat

Aston Martin împlinește 100 de ani din poziția unei mărci britanice de succes, condusă de britanici. Doar că, în spatele unor mașini considerate drept cele mai frumoase din lume, se întinde o poveste bogată în victorii, dar mai ales în situații critice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

„Vedetele” Salonului auto de la Detroit

În dorința de a demonstra că piața Satelor Unite reprezintă încă un punct de referință pentru industria auto, Salonul de la Detroit a reunit câteva dintre cele mai interesante premiere ale anului care abia începe. StyleReport.ro vă prezintă topul lansărilor de interes pentru europeni!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremieră Geneva 2013 – Noile Mercedes-Benz E-Class Coupe și Cabrio

Preluând modificările anunțate deja pentru limuzină și break, versiunile Coupe și Cabrio ale clasei E oferă acum o nouă imagine, motorizări mai performante și o listă extinsă de echipamente.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mazzanti Evantra – La bellezza della Toscana

Numele Mazzanti nu înseamnă nimic pentru publicul larg, dar este la fel de cunoscut ca Ferrari sau Bugatti în rândul colecționarilor de „bijuterii” automobilistice. Mazzanti Evantra are acum rolul să dezvăluie pasionaților de pretutindeni o poveste italiană despre supercaruri modelate ca acum jumătate de secol.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Un deceniu de Lamborghini Gallardo

După o carieră de 10 ani și peste 10.000 de unități vândute, Gallardo se pregătește să intre în istorie drept cel mai vândut model Lamborghini al tuturor timpurilor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum
Page 1 of 212