Rezultate pentru "Austria"

BMW 640d – O poveste despre status și tehnologie

BMW și-a propus să reînvie faima Seriei 6, iar astăzi, la peste 10 ani de când a reintrodus GT-ul de clasă mare, povestea se construiește firesc, de parcă ar fi existat din totdeauna, fără întrerupere.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

O altfel de Viena

Capitala Austriei are mult mai multe experiențe de oferit decât ceea ce se crede. Dincolo de plimbările clasice și de monumentele cunoscute, sunt încă zeci de motive pentru care merită să descoperi și să redescoperi frumusețea Vienei de fiecare dată când ai ocazia.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Palais Hansen Kempinski – Spiritul Vienei cu DJ și comenzi digitale

Palatul Hansen te găzduiește într-un cadru vienez autentic dar reinterpretat pe gustul unui călător modern. În decorul impresionant al secolului XIX, descoperi un DJ care orchestreză atmosfera din lobby iar în băile de marmură apa se reglează prin comenzi digitale.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Esență de X

BMW X1 pornește de la filosofia că un break cu tracțiune integrală nu este de ajuns dacă îți dorești versatilitatea unui SUV. Numele de X ar trebui să fie justificat de un plus de spațiu, de versatilitate și de lejeritate în teren accidentat. După 500 km prin Alpii Austriei, X1 își dezvăluie adevărata identitate.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Austrian – cele mai confortabile zboruri intercontinentale

La Austrian, zborurile intercontinentale sunt acum mai confortabile cu noile cabine integrate în toată flota long-haul. Fie că zbori Business Class sau Economy, noile fotolii și sistemele ultra-moderne de entertainment îți vor redefini ideea de confort în timpul zborului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Daniel Vienna – cel mai relaxat mod de a vedea capitala Austriei

Un hotel ar trebui să fie un mijloc de a descoperi atracțiile unui oraș și nu un obiectiv în sine. Conștient că nimeni nu ajunge în Viena special pentru a se caza într-un loc anume, „Daniel“ schimbă abordarea localurilor tradiționale cu o invitație mult mai proaspătă și mai sinceră. O numește pe scurt „lux urban inteligent“, o servește alături de un design atrăgător și o brutărie delicioasă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Crăciunul petrecut în stil german – scurt „City break“

Câteva zile petrecute în Germania și Austria în luna decembrie te ajută să intri foarte repede în atmosfera sărbătorilor de iarnă. StyleReport.ro a trecut în revistă trei târguri de Crăciun în stil tradițional german. Vă oferim câteva informații despre München, Innsbruck și Salzburg.

+ Citiți tot articolul Comentați acum