Rezultate pentru "audio pro"

(P) Sistem de sunet cu efect „WOW“ – Audio Pro Addon Four

Cu un total de 54 wați, Audio Pro Addon Four oferă surplusul de putere audio ideal pentru un televizor sau un laptop. Finisajele excelente, calitatea sunetului și posibilitatea de folosire fără fir venită ca bonus le recomandă ca o primă opțiune în piața difuzoarelor de gen, la un preț extrem de avantajos.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) AudioPro Living – mai mult decat un simplu sistem de sunet fara fir

In cazul sistemelor de sunet wireless, beneficiile imediate sunt clare: renuntati la o parte din fire si capatati libertatea de a va pozitiona boxele aproape oriunde. In cazul colectiei Audio Pro Living, lucurile bune nu se opresc in nici un caz la atat de putin.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) AudioPro LV2 – stereo wireless la superlativ

AudioPro LV2, cu o putere totală de 100 de watti și toate avantajele unui sistem de sunet fără fir, este o propunere foarte interesantă pentru cei care caută un sistem stereo HiFi care să poată fi folosit atât de pe computer, cât și din orice altă sursă de sunet.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Audiopro LV1 – boxa hi fi fără fir

Boxele wireless Audiopro fac o promisiune simplă: calitate hi fi a sunetului, fără nevoia unui fir roșu-negru. Cât de departe funcționează, care sunt performanțele unui astfel de sistem și cât de fiabil se dovedește, puteți citi în testul StyleReport.ro

+ Citiți tot articolul Comentați acum