Rezultate pentru "audio"

Design iconic: Muji – de la CD la MP3

CD-playerul de perete produs de studioul de design japonez Muji își are locul în galeriile MoMA din New York, dar și-l pierde în casele oamenilor. Soluția? Transformarea sa într-un difuzor Bluetooth.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Aedle VK1 – sunet și design de înaltă fidelitate

Recent fondată în Paris, compania Aedle pleacă de la o premisă deja cunoscută în lumea hi-tech: designul de calitate vinde! VK1, primul model de căști produse sub brand, își propune să fie îmbinarea perfectă între minimalism și inovația în domeniul audio.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Logitech lansează o nouă telecomandă universală cu touchscreen

În urmă cu 5 ani, Steve Jobs punea la lansarea primului iPhone că o mare problemă la smartphone-uri este prezența multor butoane greu reprogramabile. Soluția? Un ecran tactil . Acum, Logitech lansează o telecomandă universală cu touchscreen care promite un salt calitativ al experienței utilizatorilor de aceeași amploare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bang&Olufsen PlayMaker – refresh digital pentru difuzoare clasice

Bang&Olufsen a lansat un nou modul care permite conectarea fără fir a oricărui difuzor din portofoliul companiei la un aparat compatibil Apple Airplay sau DLNA.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bang&Olufsen lansează primul televizor sub marca BeoPlay și un nou dock de iPad

Bang&Olufsen au lansat noul model de televizor LCD Beoplay V1, cu diagonale de 32 și 40 de inci. Tot în gama BeoPlay, producătorul danez a lansat și un nou audio-dock pentru iPad, modelul A3.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bowers&Wilkins lansează un nou sistem surround de înaltă fidelitate

Producătorul de echipamente audio Bowers&Wilkins a lansat un nou sistem de sunet surround 5.1 optimizat pentru sisteme home-cinema BluRay, cu un nivel extrem de ridicat al calității redării acustice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

JMC Soundboard – difuzoare cu suflet de chitară

JMC Soundboard este o boxă diferit de majoritatea modelelor de pe piață: în locul unei incinte acustice care să reflecte sunetul unui difuzor, Soundboard folosește o placă din lemn de rezonanță, de acelați tip cu cel folosit de lutieri, care este făcută să vibreze pentru a reproduce sunetul.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bang&Olufsen au lansat primul lor difuzor portabil pentru iPhone și iPod

Bang&Olufsen a lansat o nouă familia de produse, numită B&O Play. Primul membru al noii serii este difuzorul portabil compatibil Apple AirPlay Beolit 12. Cu o greutate de doar 2,8 kg și o autonomie de până la opt ore, în condițiile unei puteri de 120W a difuzoarelor, Beolit 12 are un design minimalist ce are toate șansele să devină un nou clasic Bang&Olufsen.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Molami Twine – căști HiFi la feminin

În general, pentru majoritatea căștilor audio, designul este un element secundar, comparativ cu fidelitatea redării sunetului. Majoritatea modelelor care se mândresc cu o reproducere excelentă a muzicii nu se remarcă în primul rând prin designul exterior. Molami sparge asest stereotip cu o nouă serie de căști care promit să ofere o reproducere cât mai fidelă a sunetului, cu o estetică inovatoare, bazată pe forma feminină și pe eleganța materialelor clasice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Punct, multi-punct – arborele acustic Elipson

Majoritatea sistemelor de sunet vin în configurații stereo sau surround, cu o motivație logică – sunetul are anumite caracteristici care sunt redate în cel mai plăcut și fidel mod de aceste ansambluri. Până acum, configurația arborescentă nu a fost folosită foarte des, dar producătorul francez Elipson a ales această structură pentru a crea un “vector de emoție muzicală” ca nici un altul.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Focal Audio lansează sistemul de birou XS Book

Cunoscut mai ales pentru seria sa de difuzoare ultra-performante Utopia, producătorul francez de sisteme de sunet Focal a lansat o nouă serie de difuzoare pentru computere. Numite XS Book, noile boxe promit să ofere în egală măsură un design elegant și performanțe excelente.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Revo Heritage – un radio retro pregătit pentru viitor

Fabricat din metal și decorat cu lemn și cauciuc, Revo Heritage poate părea la prima vedere un aparat de radio clasic, integrat perfect în limbajul de design al anilor 60-70. La o privire mai atentă, situația se schimbă radical: receptorul FM rămâne la locul lui, dar nu mai este singur. Compatilibitatea WiFi și DAB+ promite că aparatul va fi la fel de util și peste 10 ani.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Beats by Dre abordează un public mai matur cu seria Executive

Cunoscute mai mult pentru aspectul neobișnuit și asocierea cu muzica și cultura hip-hop, căștile din seria Beats by Dre au atras atenția în ultimul an și prin calitatea bună a sunetului redat. Odată cu lansarea noii serii Executive, Beats propune o nouă alternativă unui public interesat mai mult de eleganță decât de epatare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Sistem de sunet cu efect „WOW“ – Audio Pro Addon Four

Cu un total de 54 wați, Audio Pro Addon Four oferă surplusul de putere audio ideal pentru un televizor sau un laptop. Finisajele excelente, calitatea sunetului și posibilitatea de folosire fără fir venită ca bonus le recomandă ca o primă opțiune în piața difuzoarelor de gen, la un preț extrem de avantajos.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) AudioPro Living – mai mult decat un simplu sistem de sunet fara fir

In cazul sistemelor de sunet wireless, beneficiile imediate sunt clare: renuntati la o parte din fire si capatati libertatea de a va pozitiona boxele aproape oriunde. In cazul colectiei Audio Pro Living, lucurile bune nu se opresc in nici un caz la atat de putin.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

iPod la 10 ani – finalul poveștii rotiței magice?

În urmă cu zece ani, în octombrie 2001, Steve Jobs anunța un produs care avea să devină unul dintre cele mai bine vândute gadget-uri din toate timpurile și un icon cultural al anilor 2000: primul iPod. Cu un preț mult mai mare decât al concurenței și, pentru început, compatibil doar cu platforma Macintosh, primului player muzical Apple nu i s-au dat foarte multe șanse de succes de la început. După un deceniu de existență și zeci de milioane de exemplare vândute, modelul clasic de iPod ar putea să devină istorie de mâine.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bose lansează două noi sisteme audio cu sunet surround virtual

Bose, unul dintre cei mai respectați producători de echipamente audio de înaltă fidelitate, a prezentat două noi sisteme audio cu sunet surround virtual. Spre deosebire de sistemele clasice, care folosesc cinci sau mai multe difuzoare poziționate în jurul ascultătorului, soluția Bose folosește un singur difuzor, care ”proiectează” sunetul în așa fel încât utilizatorul îl percepe cu o senzație de spațialitate similară unui sistem 5.1.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Sistemul de sunet din măsuța de cafea – Acoustable

Acoustable este o măsuță de cafea specială care găzduiește un sistem audio cu două difuzoare și un subwoofer. Rezolvă probleme legate de spațiu, promite calitate audio înaltă și se prezintă sub forma unei piese de mobilier cu un design absolut special.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) AudioPro LV2 – stereo wireless la superlativ

AudioPro LV2, cu o putere totală de 100 de watti și toate avantajele unui sistem de sunet fără fir, este o propunere foarte interesantă pentru cei care caută un sistem stereo HiFi care să poată fi folosit atât de pe computer, cât și din orice altă sursă de sunet.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Audiopro LV1 – boxa hi fi fără fir

Boxele wireless Audiopro fac o promisiune simplă: calitate hi fi a sunetului, fără nevoia unui fir roșu-negru. Cât de departe funcționează, care sunt performanțele unui astfel de sistem și cât de fiabil se dovedește, puteți citi în testul StyleReport.ro

+ Citiți tot articolul Comentați acum
Page 1 of 212