Rezultate pentru "Audi"

„Frumusețile” salonului auto de la Paris

„Mondial de l’Automobile” aduce sub același acoperiș tot ce are mai bun de oferit industria auto. Pentru acestă toamnă, din lista premierelor alegem cele mai frumoase apariții.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Audi sărbătorește 30 de ani de quattro cu un concept hibrid de 700 CP

Audi prezintă la Frankfurt urmașul coupeului Sport Quattro lansat acum 30 de ani. Noul concept Audi Sport quattro anunță un viitor model supersport și este animat de un sistem de propulsie hibrid capabil de o accelerație de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde și de o viteză maximă de 305 km/h!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Premieră mondială Audi – Noul A3 în clasa sedan

Audi a prezentat la New York versiunea sedan a noului A3. Compacta în trei volume va fi disponibilă la început cu două motorizări pe benzină și un diesel. Vârful de gamă, reprezentat de S3, dispune de 300 CP.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Supermașinile Salonului auto de la Geneva

Ca în fiecare an, Geneva reprezintă o ocazie de confruntare între cele mai importante mărci auto europene din segmentele premium și superpremium. Trecem în revistă cele mai spectaculoase prezențe care urmează să fie prezentate la Geneva 2013.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Audi A3 e-tron – conceptul care anunță noile modele electrice

Salonul auto de la Geneva va prilejui prezentarea oficială a prototipului A3 e-tron a cărui propulsie de tip plug-in hybrid oferă 204 CP și o accelerație de la 0 la 100 km/h în 7,6 secunde. Consumul mediu anunțat nu depășește 1,5 l /100 km.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Audi A3 – Inventatorul clasei compacte premium

Pentru cine se întreabă dacă Audi A3 a fost un concept de succes răspunsul este afirmativ. Prima generație s-a vândut în peste 800.000 de unități iar a doua în 1,8 milioane de unități. Doar că, astăzi, piața arată diferit față de ce se întâmpla în 1996 pe când noul A3 pare la fel. Mai este compacta Audi un concept de succes?

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremieră Paris 2012: Noutățile premium de la salonul auto

Goana după glorie împinge producătorii auto să își promoveze noutățile înainte ca primul vizitator să fi ajuns în Centrul expozițional de la Paris. StyleReport trece în revistă tot ce s-a anunțat în segmentul premium pentru „Mondial de l’Automobile”, 29 septembrie – 14 octombrie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Audi R18 e-Tron – prima maşină hibrid care câştigă cursa de 24 de ore de la Le Mans

Ediţia 80 a celebrei curse de anduranţă de la Le Mans a fost câştigată în premieră de o maşină hibrid, diesel-electric. Producătorul german Audi a ocupat primele două poziţii ale podiumului cu prototipul R18 e-Tron, avangarda pentru un model de serie care va alimenta un motor electric folosind energia recuperată din frânare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Audi reînvie „mitul” RS4 Avant

După o absență de 4 ani, Audi prezintă o nouă generație a celui mai sportiv break din segmentul premium. RS4 are acum 450 CP grație cărora accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde. Alături de performanțe, același model pune la dispoziția pasagerilor un portbagaj de până la 1430 l.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Audi prezintă TT RS Plus – cel mai rapid TT din istoria modelului

Salonul de la Geneva va găzdui premiera versiunii Audi TT RS Plus, disponibilă atât în versiune Coupé cât şi Cabrio. Noul TT Supersport dispune de un motor cu 5 cilindri Turbo de 360 CP, ceea ce îi permite să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde. Viteza maximă anunţată – 280km/h!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Primele imagini cu interiorul hi-tech al noului Audi A3

Audi a prezentat la CES interiorul noului Audi A3 ce urmează a fi lansat oficial în martie, la Salonul auto de la Geneva. Liniile simple sunt dublate de un pachet multimedia de invidiat. Viitorii clienți vor avea la dispoziție, printre altele, un display de 7 inci cu grafică 3D și un „touch-pad, integrat în butonul rotativ al sistemului MMI.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Audi prezintă A1 Sportback

Așa cum a promis, Audi extinde gama A1 și prezină modelul cu 5 uși ce va fi disponibil începând cu 2012. Designul, structura și dimensiunile noii versiuni rămân neschimbate cu mențiunea că s-a reușit obținerea unui spațiu mai generos pentru locurile din spate la nivel de milimetri. A1 Sportback vine echipat standard cu 4 locuri, al cincilea fiind disponibil la cerere fără cost suplimentar.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Gama Audi A4 și S4, restilizată pentru 2012

În prezența noului model BMW Seria 3 și a unui Mercedes-Benz C-Class întinerit recent, Audi decide să aducă un plus de imagine și tehnologie celui mai de succes produs – A4. Principalele noutăți se regăsesc la nivelul farurilor, al stopurilor, al finisării din interior și la sistemul multimedia.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Conceptul noului A2 cu faruri matrix

Audi oferă primele indicii despre noua generația a modelului A2 care va oferi propulsie electrică, o schemă originală de organizare a interiorului și un pachet complex de lumini. Conceptul folosește pentru faruri o nouă fază a tehnologiei LED, pe care o denumește „raza matrix”.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Patru noi modele Audi în segmentul supersport

Audi a pregătit versiuni sportive S pentru toate modelele noi din gamă. Astfel, Salonul va oferi în premieră mondială noile S6 și S6 Avant, noul S7 Sportback și noul S8. Toate sunt propulsate de un nou motor V8 bi-turbo care oferă 420 CP pentru S6 și S7 și 520 CP pentru S8.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Noul Audi A8 hibrid va consuma 6,4 l/100 km

Audi prezintă o nouă versiune a limuzinei A8 propulsată de un motor pe benzină 2.0 TFSI și de un motor electric. Puterea totală a sistemului ajunge la 245 CP dar nu depășește un consum mediu de benzină de 6,4 l/100 km. A8-ul hibrid poate funcționa și exclusiv electric pe o distanță de trei km cu o viteză medie de 60 km/h.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update – Audi prezintă schițele proiectului Urban Concept

Urban Concept reprezintă o noua soluție Audi pentru aglomerațiile din orașe și face parte dintr-un proiect amplu concentrat asupra mobilității urbane. Modelul va fi propulsat electric iar structura interioară va urmări să ofere un confort optim în condițiile unor dimensiuni reduse la maxim.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremiera Salonului Auto de la Frankfurt: Audi, BMW, Mercedes, Porsche

Dacă în martie se deschid invariabil porțile salonului auto de la Geneva, toamna este împărțită alternativ evenimentelor de profil de la Paris, respectiv Frankfurt. Drept urmare, 2011 este anul Germaniei și deloc întâmplător producătorii locali și-au programat o demonstrație de forță. La o lună până la cel mai important eveniment auto al toamnei, Stylereport.ro prezintă noua tendință eco.

+ Citiți tot articolul Comentați acum
Page 1 of 212