Rezultate pentru "Audemars Piguet"

Alegerea redactorului: ceasurile deosebite ale SIHH 2013 (partea I)

SIHH 2013 înseamnă a 23-a ediție a târgului elitist al orologeriei elvețiene. Metodic, în ordine alfabetică, am ales modelele notabile ale fiecărui producător, oscilând între Grand Complication al Lange & Soehne și Gyrotourbillon-ul Jaeger-LeCoultre ca cele mai spectaculoase modele ale salonului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Michael Schumacher își desenează propriul ceas alături de Audemars Piguet

La fel cum parcursul lui Michael Schumacher nu seamănă cu nicio altă carieră din motorsport, personalizarea modelului care îi poartă numele aduce detalii oferite în premieră la un AP Royal Oak Offshore.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ceasul celui mai bun fotbalist din lume

Pentru a marca cele patru decenii de la lansare, modelul Royal Oak a fost prezentat în două ediții speciale de platină dar acum el este asociat și cu cel mai prolific fotbalist al momentului. Leo Messi, un admirator al Audemars Piguet, a fost cooptat și consultat pentru obținerea unui cronograf automatic ce urmează a fi produs în ediție limitată de 1000 de piese. Royal Oak Leo Messi poate fi comandat în trei versiuni ce diferă în funcție de combinația de materiale din care este realizat. Față de modelul normal, ediția limitată Leo Messi are în premieră o caracasă cu diametru mai mare, de 41 mm, curea din piele în loc de brățara metalică, un cadran simplificat și folosește tantalum, un material folosit foarte rar în industria ceasurilor.      

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Când oțelul a devenit mai prețios ca aurul

Proiectul ceasului Royal Oak a fost o schimbare importantă pentru întreaga industria elvețiană. În 1972, Audemars Piguet avea curajul de a spune că prelucrarea unui metal e mai valoroasă decât originea lui.

+ Citiți tot articolul Comentați acum