Rezultate pentru "asus"

Asus PadFone 2: telefonul-tabletă, reloaded

Acum jumatate de an scriam prima impresie despre Asus PadFone, un aparat care pare scos dintr-un film de la Hollywood. Telefonul care se transformă a primit deja o nouă ediție, cu dotări hardware noi și un design îmbunătățit, dar fără capacitatea de a se transforma din tabletă în laptop.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Asus a lansat în România ultrabook-ul Zenbook Prime

Asus a lansat miercuri Prime, cel mai nou model al seriei de computere ultra-portabile Zenbook. Noul laptop are un design similar cu edițiile precedente ale gamei, dar vine cu dotări tehnice noi, atât la exterior, cât și în interior.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Două noi concepte de la Asus: tableta convertibilă în desktop și ultrabook-ul cu două ecrane

O nouă tabletă de 18,4 inci care poate fi convertită în computer de birou și un ultrabook cu două ecrane au fost cele mai importante produse anunțate de Asus la târgul de tehnologie Computex Taipei.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Asus lansează o nouă serie de laptopuri multimedia cu sunet Bang&Olufsen

Noua ediția a seriei de laptopuri multimedia Asus N promite, dincolo de performanțe mai bune, un design nou și un sistem de sunet special, conceput în colaborare cu Bang&Olufsen.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Prima Impresie: Asus PadFone – telefonul care devine tabletă care devine laptop

La mijlocul anului trecut, Asus anunța un concept căruia i-am dat șanse destul de mici de a se materializa într-un produs cu adevărat funcțional: PadFone, telefonul care se poate transforma în tabletă. La MWC 2012, compania a demonstrat capacitățile noului aparat și i-a adăugat încă un nivel de transformare, din tabletă în laptop.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Asus lanseaza Transformer Prime, prima tabletă cu procesor quad core

Asus a lansat miercuri prima tableta bazata pe un CPU cu patru nuclee de procesare sub numele de Eee Pad Transformer Prime. Procesorul Tegra 3 folosit in noua tabletă este fabricat de nVidia și funcționează la o frecvență de 1,3Ghz, iar tableta promite performanțe de până la de patru ori mai bune decât generațiile precedente.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Asus ZenBook – primul ultrabook cu sunet Bang&Olufsen

Ultrabook-urile sunt fără îndoială cel mai dinamic segment din lumea computerelor mobile la ora actuală. Cum aproape toate modelele sunt construite pe arhitectura Intel Core i5 de generația a doua, au grosimi mai mici de un centimetru și autonomii de 5-7 ore, producătorii au început să își diferențieze modelele prin dotări suplimentare din ce în ce mai spectaculoase. În cazul Asus, un set de difuzoare Bang&Olufsen.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Asus Padfone – telefonul care se transformă în tabletă

Asus a prezentat la târgul Computex de la Taipei un nou concept care permite utilizatorului să transforme un telefon intr-o tabletă: Padfone. Noul produs va fi format din două părți, un telefon inteligent bazat pe Google Android și un doc-tabletă, fără componente active dincolo de un display tactil de înaltă rezoluție și câteva porturi suplimentare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum