Rezultate pentru "Aston Martin"

Studioul de design Bertone sărbătorește 100 de ani de Aston Martin

Faimosul carosier italian Bertone arată la Geneva un model unicat pe care l-a construit pe platform coupe-ului cu 4 uși Rapide. Proiectul botezat „Jet 2+2” a fost comandat de un colecționar și marchează un secol de la înființarea Aston Martin.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

100 de ani de Aston Martin: un destin zbuciumat

Aston Martin împlinește 100 de ani din poziția unei mărci britanice de succes, condusă de britanici. Doar că, în spatele unor mașini considerate drept cele mai frumoase din lume, se întinde o poveste bogată în victorii, dar mai ales în situații critice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Vanquish, noul vârf de gamă Aston Martin

Producătorul britanic Aston Martin se pregătește să aniverseze 100 de ani de la înființare lansând GT-ul Vanquish, cel mai performant produs de serie din istoria începută în 1913. Noul bolid, care înlocuiește modelul DBS, dispune de un motor V12 de 565 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde. Prețul aunțat începe de la 235.000 euro!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Alaiul automobilistic regal

Cea mai așteptată nuntă a anului a scos la parada câteva automobile deosebite din garajul regal. Festivitatea britanică a încercat să nu omită niciun motiv de mândrie motorizat, chiar dacă majoritatea mărcilor englezești sunt astăzi în proprietatea germanilor și a indienilor…

+ Citiți tot articolul Comentați acum