Rezultate pentru "Apple"

Apple prezintă iPhone 5S și modelul multicolor 5C

Compania Apple a prezentat noua versiune a smartphone-ului său reprezentativ, iPhone 5S, dar și un model complet nou, mai accesibil ca preț. 5S beneficiază de un cititor de amprente care poate fi folosit pentru accesarea în siguranță diferitelor conturi direct de pe telefon. Disponibil în cinci variante de culoare, 5C are un design unibody și o carcasă construită din metal și policarbonat.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Unul dintre primele computere Apple, vândut la o licitație Christie’s pentru 387.750 dolari

La ritmul alert în care avansează tehnologia, 37 de ani sunt de ajuns pentru ca un computer să ajungă piesă de colecție. În cadrul unei licitații online de 16 zile, casa Christie’s a vândut 10 calculatoare Apple și dischete cu software construite la începuturile companiei. Piesa cea mai prețioasă: Apple 1 Personal Computer, construit manual de Steve Jobs și Steve Wozniak – 387.750 dolari.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Apple Mac Pro: cel mai spectaculos computer din ultimii ani

Apple a anunțat luni în cadrul Worldwide Developer Conference 2013 noul model Mac Pro, o stație de lucru destinată profesioniștilor, cu un design extrem de spectaculos și performanțe excepționale.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

WWDC 2013: viitorul platformelor Apple va fi prezentat astăzi

Apple va prezenta astăzi, 10 iunie, cele mai noi versiuni ale sistemelor sale de operare mobile și desktop, plus, cel mai probabil, versiuni noi ale câtorva produse din gama Mac. StyleReport.ro a compilat, ca de obicei, o listă a celor mai probabile anunțuri.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Apple ar putea lansa un ceas inteligent cu ecran flexibil din sticlă

Apple ar putea testa un ceas inteligent, care să fie bazat pe sistmeul de operare iOS, folosit în prezent pentru telefoanele iPhone și tabletele iPad, conform unor surse din interiorul companiei, citate de New York Times și Wall Street Journal.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Apple lansează un nou iMac ultra-subțire

Dupa 5 ani cu un design aproape neschimbat, Apple a anunțat marți o nouă formă pentru seria iMac. Noul design are o formă extrem de suplă, aproape incredibil de suplă spre marginile aparatului, și vine în aceleași două dimensiuni: 21.5 și 27 de inci.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Apple lansează noul iPad mini și a patra generație de iPad clasic

La doar șase luni de la lansarea iPad 3, Apple a lansat o nouă variantă a tabletei de 9.7 inci, cu un nou procesor A6X, și o mini-tabletă de 7.9 inci, care are aproape aceleași specificații tehnice cu iPad 2.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

iPad mini – ultimele previziuni

În 2010, Apple a creat prin iPad un aparat care a redefinit complet modul în care sunt văzute calculatoarele personale. Astăzi, compania e așteptată să lanseze iPad Mini. Urmăriți evenimentul transmis LIVETEXT de la ora 20.00.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Apple lansează iPhone 5 și o nouă generație de iPod-uri

Apple a lansat iPhone 5, cu un design nou și un ecran mai mare, de 4 inci. Alături de noul telefon, Apple a prezentat și o nouă generație de iPod-uri Nano și Touch, care aduc o multitudine de funcții noi față de edițiile precedente.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

iPhone 5: ultimele previziuni

Următorul iPhone, indiferent cum va fi numit, are toate șansele să restabilească, din nou, standardele după care sunt judecate telefoanele inteligente. Citiți în articol ultimele noastre previziuni înainte de lansarea oficială.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Apple a lansat OS X 10.8 Mountain Lion

Apple a lansat Mountain Lion, cea de-a opta iterație a sistemului de operare OS X. Noul sistem aduce o serie de functii noi și continuă tendința de uniformizare a interfeței între Mac și iPad.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

WWDC 2012: primul MacBook Pro cu RetinaDisplay și carcasă ultra-subțire

WWDC 2012, conferința anuală a dezvoltatorilor pe platformele Apple, ar putea aduce o reînnoire compleră a gamei Macintosh, plus o nouă generație a sistemelor de operare OS X și iOS.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Portofelul carte Twelve South

Pentru utilizatorii Apple care obişnuiesc să-şi ţină banii în cărţi, Twelve South a lansat o soluţie practică, mobilă: BookBook este în acelaşi timp portofel şi husă pentru iPhone. BookBook arată ca o carte veche de dimensiuni mici, iar coperţile sale sunt făcute manual din piele naturală. Designul este făcut încât să nu obtureze niciunul din port-urile telefonului şi ca toate funcţiile sale să poată fi folosite cu uşurinţă. Dimensiunile BookBook sunt de 12 cm înălţime şi 7 lăţime, foarte apropiate de cele ale unui iPhone. Twelve South este un producător american de accesorii special gândite pentru produsele Apple. BookBook poate fi cumpărat pentru 59 de dolari de pe site-ul companiei.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noul iPad – o revoluție de catifea

Cu un design identic și multe specificații comune cu iPad 2, cea de-a treia generație a tabletei Apple a fost considerată de mulți drept un simplu pas evoluționar. Fals. Noul iPad, cu al său Retina Display, aduce un nou standard de calitate în lumea unor gadgeturi pentru care display-ul este cel mai important element.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Apple lansează noul iPad: Retina Display, procesor nou, fără Siri

Apple a lansat cea de-a treia generație de iPad, numit simplu (și complet neintuitiv) “noul iPad”, cu un ecran de tip Retina Display, a cărui rezoluție depășește cu 50% numărul de pixeli de pe un ecran FullHD. Tableta, un pas evoluționar și în același timp o revoluție tehnologică în materie de afișaje, va fi disponibilă în România de pe 23 martie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

iPad 3: ultimele previziuni

La un an de la lansarea ultimei ediții de iPad, Apple a anunțat pentru miercuri un eveniment care are toate șansele să definească tendințele de pe piața tabletelor în anul 2012. StyleReport.ro a compilat o listă a celor mai probabile specificații ale noului iPad, explicate în funcție de probabilitate și a transmis moment cu moment evenimentul de lansare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

iPhone 4S – revoluția se amână

Din 2007, de la lansarea primului model de iPhone, Apple a definit și redefinit standardele de calitate și ergonomie pe piața telefoanelor inteligente. Cea de-a cincea generație a platformei nu este mult așteptatul iPhone 5, dar aduce o serie de îmbunătățiri care îl diferențiază clar de oricare predecesor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

iPhone 4S, cel mai avansat telefon Apple de până acum

Cu toate că nu este versiunea cu numărul 5 anticipată îndelung, iPhone 4S vine cu dotări tehnice cu totul noi și o funcție unică pe piață. Sub numele Siri se ascunde cel mai avansat mecanism de comandă vocală folosit în prezent de către telefoanele inteligente. Sistemul permite accesarea unor categorii largi de funcții precum și dictarea în timp real pentru limbile engleza, franceză și germană.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Urmatorul iPhone se lansează azi – ultimele previziuni

La fel ca aproape în fiecare an, înaintea lansării oficiale a unui nou iPhone nu se știe aproape nimic despre cum va arăta sau cum va funcționa noul terminal. Totuși, încă de la începutul anului, zeci de zvonuri au circulat pe internet, unele acompaniate de imagini cu presupuse prototipuri ale unor iPhone-uri de geneația a cincea. StyleReport.ro a compilat o listă a celor mai vehiculate informații despre lansarea din această seară.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

iPod la 10 ani – finalul poveștii rotiței magice?

În urmă cu zece ani, în octombrie 2001, Steve Jobs anunța un produs care avea să devină unul dintre cele mai bine vândute gadget-uri din toate timpurile și un icon cultural al anilor 2000: primul iPod. Cu un preț mult mai mare decât al concurenței și, pentru început, compatibil doar cu platforma Macintosh, primului player muzical Apple nu i s-au dat foarte multe șanse de succes de la început. După un deceniu de existență și zeci de milioane de exemplare vândute, modelul clasic de iPod ar putea să devină istorie de mâine.

+ Citiți tot articolul Comentați acum
Page 1 of 212