Rezultate pentru "AMG"

„Frumusețile” salonului auto de la Paris

„Mondial de l’Automobile” aduce sub același acoperiș tot ce are mai bun de oferit industria auto. Pentru acestă toamnă, din lista premierelor alegem cele mai frumoase apariții.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

O zi de „școală” la Academia de pilotaj AMG

Două modele Mercedes-AMG, fiecare cu câte 507 CP, se întrec în derapaje, undeva în mijlocul deșertului Californian. Performanță, pricepere și mult fum, toate într-un spectacol aparte…

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cea mai puternică limuzină din segmentul de lux

Mercedes-Benz a prezentat vârful de gamă al noii generații S-Class. S 63 AMG dispune de un V8 biturbo capabil să furnizeze 585 CP și este disponibil în premieră și cu tracțiune integrală. Limuzina de două tone ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde în versiunea cu tracțiune spate și în doar 4 secunde dacă dispune de tracțiune integrală.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mercedes-Benz CLA 45 AMG – Coupe Compact Supersport

În apropierea salonului auto de la New York, Mercedes Benz prezintă mai multe imagini cu cea mai sportive versiune a clasei CLA. Noul CLA 45 AMG promite performanțele lui A 45 AMG într-un format mult mai elegant.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noul A 45 AMG, cel mai puternic sport-hatch din lume

Mercedes-Benz prezintă la Salonul auto de la Geneva versiunea A 45 AMG de 360 CP. Noul propulsor de 2,0 l Turbo devine astfel cel mai puternic motor din lume la clasa lui. Cu ajutorul unei transmisii automate cu 7 rapoarte și a sistemului de tracțiune integrală, AMG-ul compact accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,6 secunde iar viteza maximă este limitată la 250 km/h. Alături de performanțele care îl desemnează reperul sportiv al clasei compacte, A 45 AMG se înscrie în standardele Euro 6 și promite un consum mediu de 6,9 litri. Dincolo de un design personalizat discret, cel mai puternic sport-hatch din lume împrumută sisteme tehnice de la SLS AMG precum sistemul de răcire sau modul de operare al transmisiei.  

+ Citiți tot articolul Comentați acum

V12 de la AMG

Nu este vorba de un nou model lansat de divizia de tuning de la Mercedes Benz, ci de primul pick-up de la Analog Manufaktur Germany, numit Viella 12. Proiectat de designerul bavarez Werner Roeschlau, AMG V12 este făcut din aluminiu, cupru pur, oţel inoxidabil şi incorporează tehnologii folosite în construcţia de avioane şi elicoptere. Braţul de citire cântăreşte doar 12 grame şi ajută la controlul rezonanţei. Acestea sunt doar o parte din caracteristicile unui obiect care, prin soluţii inginereşti de ultimă oră, vrea să ducă sunetul anolg aproape de perfecţiune. Design-ul clasic, tehnologia impecabilă şi execuţia minuţioasă ridică preţul unui pick-up AMG V12 până la 16000 de dolari.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Vilner G-Class AMG – un Mercedes-Benz cu interior Made in Bulgaria

Specialiștii în interioare Vilner au dezvăluit un program luxos de modificare adresat ”clasicului” G-Class. Exteriorul a rămas aproape neschimbat, dar în habitaclu modificările sunt spectaculoase.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noul Mercedes-Benz ML 63 AMG – a treia generație de Super SUV

În apropierea Salonului auto de la Los Angeles, Mercedes-Benz prezintă imaginile și informațiile oficiale ale noului ML 63 AMG. Modelul promite un consum de carburant redus cu 33% față de actuala generație în condițiile în care puterea maximă ajunge la 518 CP, respectiv 550 CP dacă se optează pentru pachetul Performance.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Motocicleta Diavel, rodul colaborării dintre Ducati și Mercedes AMG

Urmare a parteneriatului cu Mercedes AMG început în 2010, Ducati a pregătit o ediție specială Diavel inspirată din lumea automobilelor supersport. Noul bolid pe două roți va fi livrat doar către un număr limitat de cunoscători, fiind considerat vârful de gamă al seriei Diavel lansate anul trecut.

+ Citiți tot articolul Comentați acum