Rezultate pentru "America de Nord"

Vacanță în luxul tropical Art Deco – Hotel Gale

La aproape 72 de ani de la construcție, hotelul Gale revine la frumusețea care l-a făcut cunoscut pe coasta orașului Miami în anii ’40.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Pe urmele lui Columb cu Austrian Airlines

Din 17 mai 2013, călătoriile către America devin mai simple, cu noul zbor către Chicago din portofoliul Austrian Airlines. Alături de cursele către New York, Toronto și Washington, noul zbor Austrian te provoacă să redescoperi America!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Hotelul din muntele magic – Montana Magica Lodge

Plasat în mijlocul unei rezervații naturale de 600 km pătrați, Montana Magica Lodge pare a fi ridicat după planurile unui vis frumos. Este o însă o construcție reală, un hotel de forma unui vulcan, acoperit de vegetație luxuriantă și apa care alunecă pe deaspra ferestrelor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Castelul de pe malul lacului de azur – Chateau Lake Louise

Lacul Louise, situat în provincia canadiană Alberta, a rămas ascuns coloniștilor canadieni până foarte târziu, în 1882, când un inginer de cale ferată l-a văzut pentru prima dată în compania unui ghid indian. Astăzi, lacul glaciar și-a păstrat tot farmecul și a câștigat pe unul dintre maluri un castel care pare scos din basme.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Alb-negru de Monterrey – Hotel Habita MTY

Situat în nord-vestul Mexicului, la poalele munților Sierra Madre, Monterrey este al doilea oraș ca mărime al țării și unul dintre cele mai importante centre de afaceri ale Americii Latine. Într-un oraș de clădiri înalte, moderne, cu linii dinamice și îndrăznețe, hotelul Habita MTY se potrivește perfect în peisaj.

+ Citiți tot articolul Comentați acum