Rezultate pentru "Africa"

Paradisul retras – Palais Namaskar

Construit într-un loc retras, între munții Atlas și Dealurile Djebilet din regiunea Palmeraie, Maroc, Namaskar își merită pe deplin denumirea de palat. Designul reprezintă o îmbinare între conceptul modern de confort și luxul tradițional maur, extins pe o suprafață impresionantă de 5 hectare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Somnul sub cerul liber, în ţara leilor – Lion Sands

O noapte dormită sub cerul liber undeva unde leii, rinocerii şi elefanţii umblă neîngrădiţi pare mai degrabă o încercare depăşită de eroul unui roman de aventuri decât o povestire din vacanţă. Totuşi, rezervaţia Lion Sands oferă oricui şansa de a trăi – în deplină siguranţă – o astfel de experienţă, într-una din cele mai sălbatice zone din Africa de Sud.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Vacanță în stil tradițional maur – Kasbah Tamadot, Maroc

Palatul Kasbah Tamadot a fost cumpărat de miliardarul britanic Sir Richard Branson în 1998 după ce l-a descoperit la poalele munților Atlas în timpul uneia dintre expedițiile sale cu balonul. Arhitectura specifică zonei și amplasarea deosebită a permis transformarea palatului intr-unul dintre cele mai interesante și primitoare hoteluri de cinci stele din Magreb.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Vacanță în Insulele mirodeniilor – Zanzibar Residence

Zanzibar este un paradis tropical cu ceva în plus: un mix cultural greu de descoperit în altă parte. Istoria extrem de bogată, un oraș aflat sub patronajul UNESCO și, nu în ultimul rând, una dintre cele mai frumoase stațiuni ale lumii îndepărtează categoric orice preconcepție despre turismul african.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Tunisia lui Luke Skywalker: Războiul Stelelor din Sahara

“În urmă cu mult timp, într-o galaxie îndepărtată…” – așa încep toate filmele din celebra serie Războiul Stelelor. Pentru majoritatea oamenilor, planeta Tatooine este un loc fictiv, care există doar în imaginația lui George Lucas. Totuși, cei care doresc să trăiască experiența unei călătorii interstelare până pe planeta lui Luke Skywalker pot opta pentru un drum ceva mai scurt: o excursie în Tataoine, Tunisia, unde decorurile filmelor au rămas intacte.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

De la Cape Town la Piramide în 28 de zile

Poate că Orient Express este cel mai cunoscut tren din lume, dar nu este nici de departe cel mai spectaculos. Rovos Rail, o companie Sud-Africană, se mândrește cu un traseu regal și cu un tren pe măsură: de la Cape Town la Cairo, cu cel mai luxos tren din lume.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Vrea cineva micul dejun în compania girafelor?

Există un boutique-hotel în Africa, în apropiere de Nairobi, Kenya, unic în lume. Și nu pentru designul original sau pentru tehnologia de ultimă oră. Ci pur și simplu pentru că îți oferă șansa de a servi micul dejun în compania celor mai înalte mamifere de pe Pământ.

+ Citiți tot articolul Comentați acum