Design

Viața în interiorul unui ou plutitor

scris pe 18 Iun 2013 de Dragoș Aliciu 8566 vizualizări
Design - exbury egg

(Încă) o casă eficientă din punct de vedere energetic nu mai reprezintă neapărat o noutate. Exbury Egg se desparte de plutonul clădirilor sustenabile printr-o formă aparte și un nou mod de abordare al unei existențe „verzi“: viața pe apă.

Exbury http://canadianpharmacysafestore.com/ Egg este în același timp o casă auto-sustenabilă energetic, un exercițiu de design, precum și un laborator de studiu în care poate fi studiată relația om-natură. Proiectul a fost dezvoltat de două case de arhitectură, un specialist în construcția bărcilor și un arhitect naval care au http://canadianpharmacysafestore.com/ colaborat mai bine de trei ani buying from a canadian pharmacy la construirea încăperii plutitoare.

Realizat din placaj presat la rece și cherestea, Exbury Egg măsoară 6 sildenafil m în lungime și aproape 3 m în lățime, îndeajuns de mult spațiu pentru o viață relativ austeră, cu un hamac, o plită de dimensiuni mici, un birou și o baie. Încăperea plutitoare poate fi trasă de o ambarcațiune și a fost proiectată pentru a face față fluxului și refluxului apei ridicându-se odată cu creșterea apei și putând să se așeze pe fundul .

„Cobaiul“ experimentului este artistul Stephen Turner, care va petrece un an generic tadalafil pe casa plutitoare în încercarea de a vedea cât de potrivită este ea pentru uz zilnic. canadian pharmacy online Oul va fi folosit ca un atelier artistic și spațiu de meditație, dar și ca loc de desfășurare al proiectelor artistice desfășurate wirkungszeit viagra de britanic.

Mai multe informații aici.

3 comentarii

 • ion pe 20 Jun 2013

  dragut. ps. pe fundul….

  Reply
 • Nautilus pe 23 Jun 2013

  Bărcile-locuinţă clasice sunt puntate, deci marinarul-locatar poate petrece timp în aer liber pe punte.

  Oul te obligă să stai închis în interior, într-un spaţiu mai mic decât o garsonieră confort III.

  Unde e avantajul faţă de o barcă obişnuită?

  Reply
 • Rene Hunt pe 30 Jun 2013

  Life Edited este în același timp o soluție de amenajare inteligentă și un îndemn la o viață mai simplă și mai fericită. Designul redus la liniile esențiale presupune o folosire eficientă a spațiului, eliminarea elementelor inutile și montarea unor piese de mobilier cu uz multiplu. Doi arhitecți români au găsit soluția pentru a împacheta 8 camere cu funcționalitate diferită într-un spațiu de doar 32 mp.

  Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului