Design

(P) Primera Interiors – Pasiune pentru detalii

scris pe 10 Dec 2013 de Dragoș Aliciu 14330 vizualizări
Design - Primera interiors

Studioul de design interior Primera din Cluj își investește pasiunea pentru frumos în fiecare proiect tocmai pentru ca, la final, personalitatea clientului să se reflecte în toate detaliile. Semn al distincției, Primera a devenit, în 2012, singurul reprezentant Ralph Lauren Home din România.

O casă frumoasă este o casă amenajată cu suflet. Un designer talentat poate construi un peisaj armonios dar, starea de bine, este întotdeauna condiționată de satisfacția clientului. Fondat în 2005 la Cluj, Primera Interiors asortează detaliile unui interior de vis pornind de la caracterul persoanelor care urmează să îl admire în fiecare zi.

Prin servicii de consultanţă pentru amenajări interioare şi design interior, echipa Primera înțelege să își asiste clienții în a-și descoperi preferințele în materie de culori, texturi și detalii personalizate. Discuțiile despre viitoarea „casă de vis” presupun recomandări și posibilitatea de a alege din peste 10.000 de mostre de textile și sute de articole din colecții aparținând unor creatori de renume precum Ralph Lauren, Christian Lacroix, Nina Campbell sau Kelly Hoppen.

Primera Interiors acceptă orice fel de provocări și le tratează cu aceeași atenție, fie că este un proiect care are ca subiect doar decorarea ferestrelor sau o amenajare amplă care include articole decorative, corpuri de iluminat și mobilier cu tapițerie personalizată. La sfârșitul zilei, emoția construită de oameni pasionați de frumos se transmite, pe nesimțite, prin fiecare detaliu în parte.

Adresa: Str. Horea, nr. 10, ap. 5, Cluj-Napoca


Vizualizaţi MasterCard Elite StyleMap pe o hartă mai mare

Intrat în al  patrulea lea an de existență, programul MasterCard Elite oferă deţinătorilor de carduri Gold, Platinum, World, World Elite™ și Corporate MasterCard® experienţe memorabile de fiecare dată când apelează la serviciile comercianţilor parteneri. Gama vastă de domenii acoperite – Stil & Modă, Bijuterii & Accesorii, Restaurante & Gourmet, Frumusețe & Sănătate, Timp liber & Hobby, Design & Decorațiuni, Rent-a-Car, Florării , numărul de 101 branduri, cu un total de 200 de locații din toată țara, cât și ofertele atractive  care ajung la discounturi de până la 25% din valoarea produselor achiziționate  definesc MasterCard Elite ca fiind una dintre cele mai extinse colecții de beneficii din România. Lista completă a locațiilor partenere o găsiți aici.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului