Design

Mobilierul Mercedes-Benz

scris pe 03 Mai 2012 de Dragoș Aliciu 9261 vizualizări
Design - Mobilier mercedes

După ediții de ceasuri, biciclete și îmbrăcăminte, Mercedes-Benz lansează propria colecție de piese de mobilier. Cum arată o masă, diferite modele de scaune și un pat inspirate din automobilele mărcii de lux, aflați din articol.

De-a lungul timpului, numele și sigla producătorului auto au apărut pe o gamă extrem de vastă de produse. Mercedes Benz și-a declinat identitatea prin crose de golf și ceasuri, accesorii și chiar un elicopter. De la Salonul de mobilă din Milano de anul acesta a venit vestea că Mercedes încearcă și un exercițiu de design. Alături de partenerul Formitalia Luxury Group, una dintre cele mai importante companii din industria mobilierului, brandul auto a prezentat prima sa gamă de mobilier.

Colecția cuprinde o canapea, un șezlong, o masă, mai multe tipuri de scaune, un bufet, rafturi cu un sistem de sunet integrat și un pat, fiecare dintre ele inspirate ca design din universul auto. Piesele de mobilier par să aibă aceleași trăsături ca și automobilul Concept Style prezentat recent. Îmbină linii concave și convexe și, în general, au un dinamism aparte. Tipurile de piele diferite, materialele și designul par desprinse din viitorul industriei în care Mercedes Benz s-a consacrat deja.

Toate piesele prezentate vor putea fi cumpărate în magazine exclusiviste de mobilier începând cu octombrie 2012.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului