Design

Lămpile dansează pe jazz – Delightfull

scris pe 26 Mar 2013 de Dragoș Aliciu 6739 vizualizări
Design - delightfull

Corpurile de iluminat sunt privite adesea ca accesorii ale unei amenajări, obiecte de design de mâna a doua. Delightfull, o companie portugheză, se încăpățânează să susțină contrariul, iar modelele de lămpi inspirate din coafura lui Amy Winehouse, pianul lui Duke Ellington sau silueta Ettei Jones o ajută.

Lumina schimbă complet percepția asupra unei încăperi. Iar dacă ea e importantă, de ce ar fi lămpile, veiozele sau lustrele tratate ca obiecte de design de mâna a doua? Sub sloganul „Unique lamps“ Delightfull își concentrează toate eforturile pe producția unor corpuri de iluminat cu personalitate. Mai mult decât simple accesorii, obiectele Delightfull sunt impregnate de povești sugerate prin design.

Amy

Neil și Miles

Diana

Delightfull se joacă cu forme inspirate de perioada anilor ’30-’50, corpuri de iluminat care amintesc de părul prins al regretatei Amy Winehouse, saxofonul lui John Coltrane sau New York-ul evocat de Frank Sinatra. Jocul continuă cu „Graphic Lamp“, lămpi care reproduc litererele alfabetului sau „Cosmo“, o linie în care abajururile țin locul planetelor din sistemul solar.

Ella și Duke

Stanley și Sinatra

Clark

Compania produce toate obiectele manual, astfel încât fiecare piesă poate fi adaptată cerințelor clientului cu un număr aproape nelimitat de opțiuni.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului