Design

Jura Impressa Z9 Touch: cafea Swiss Made

scris pe 29 Apr 2013 de Constantin Barbu 8743 vizualizări
FEAT JURA

Majoritatea espressoarelor automate permit prepararea multor specialități din cafea, dar modul lor de operare nu este întotdeauna cel mai simplu. Jura Impressa Z9 Touch include un ecran tactil și mai multe rețete presetate și poate prepara aproape orice băutură printr-o simplă atingere.

Impressa Z9 Touch, produs de compania elvețiană Jura, este un espressor integrat, cu funcție de măcinare a cafelei și un compartiment integrat pentru până la 280 de grame de boabe și un recipient pentru lapte de 0,6 litri. Pompa integrată livrează o presiune constantă de 15 bari, iar sistemul de preîncălzire pentru rezervorul de apă face aparatul utilizabil imediat ce a pornit.

Diferența esențială față de alte aparate din gama superioară este sistemul de control, care folosește un ecran tactil și un buton rotativ de comandă. Utilizatorii pot alege din mai multe rețete presetate sau pot să își personalizeze opțiunile în funcție de preferințe. Toată funcționarea și curățarea este automată, iar duzele cu înălțime reglabilă permit utilizarea unei game largi de pahare și cești pentru băuturi. Mai multe detalii pe jura.com.

3 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului