Design

Jubileul reginei Elisabeta, sărbătorit de Pantone printr-un ghid de culoare special

scris pe 05 Iun 2012 de Constantin Barbu 5434 vizualizări
pantonequeen2

Pantone și agenția de publicitate Leo Burnett Londra au creat cu ocazia jubileului de diamant al reginei Elisabeta a II-a un ghid de culoare care descrie și explică evoluția culorilor din ținuta monarhului din ultimii 60 de ani.

Ghidul de culoare va fi produs într-o ediție limitată și va include informații despre semnificația fiecărei alegeri, data și ocazia la care a fost purtată. “Atunci când vedem înregistrări cu Majestatea Sa, întotdeauna sunt menționae ținutele sale, indiferent dacă este vorba despre o nuntă în familia regală sau o simplă ieșire la o cursă de cai. Acest lucru a fost ceva constant în ultimii 60 de ani de monarhie, iar noul ghid de culoare este un mod de a sărbători jubileul prin culoare”, a declarat Justin Tindall, directorul de creație de la Leo Burnett responsabil cu noul produs.

 

“Decizia reginei de a alege o singură culoare pentru ținutele sale transmite un mesaj foarte puternic. Schemele de culoare monocromatice fac pe cel care le poartă să pară mai înalt, cu un aer mai impunător, o decizie inspirată pentru regină”, a adăugat Leatrice Eiseman, directorul Pantone Colour Institute. Detalii complete pe pantone.co.uk.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului