Design

Inspirație auto pentru un aparat de bărbierit – Bolin Webb

scris pe 13 Iul 2011 de Dragoș Aliciu 7013 vizualizări
featured

Cu toate că nu există nici o legătură directă între accesoriile de ras și bolizii auto, Bolin Webb se afirmă prin îmbinarea celor două domenii. Nici un bărbat nu-și va rade barba cu 200km/h, fie el pasionat de mașini sau nu, dar e plăcut să pretinzi că o faci.

Aparatele de ras produse de o companie britanică pornesc de la linia de design a unora dintre cele mai rapide, râvnite, feroce mașini construite vreodată. Catalogul de prezentare Bolin Webb abundă în termeni specifici motorsportului, vorbind despre calitățile produselor în cuvinte precum aerodinamism, precizie, iar forma simplă a lamelor seamănă într-adevăr cu finisajele impecabile ale unui Ferrari, Aston Martin și Jaguar sau cu silueta unui bolid de Forumula 1.

Suprafața superioară este acoperită într-un lac durabil, rezistent la zgâriere, cu rol protector pentru vopseaua aplicată. Dedesubt, se găsește o peliculă de cauciuc comod care asigură o poziție corectă a aparatului de ras în mână și respinge bacteriile.

Inclusiv numele modelelor par a fi alese din lista de mașini ale unui producător auto. R1 și R1-S beneficiază de culori și finisaje diferite și folosesc lame compatibile cu aparatele Gilette Mach 3. Pot fi cumpărate on-line pentru un preț de 35 de lire (39 euro).


0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului