Design

Desenul cu apă – Aquart

scris pe 28 Apr 2011 de Dragoș Aliciu 9737 vizualizări
Screen-shot-2011-04-28-at-8.23.00-AM1

Pentru mulți dintre noi, o piscină în spatele casei poate fi încadrată cu succes la categoria visuri îndepărtate. Juan Roca și Aquart se asigură măcar că visul este unul frumos.

În fiecare domeniu există o persoană care se diferențiază clar de pluton. Iar dacă vorbim despre piscine, Joan Roca, un designer din Costa Rica, este în mod evident profesionistul care a dus totul un pas mai departe.

Există în branșă de 35 de ani, timp în care a acceptat și dus la bun sfârșit nenumărate proiecte de anvergură, fie ele rezidențiale sau în interiorul hotelurilor cu pretenții. S-a născut în Barcelona și adeseori realizează piscine și aranjamente în Europa, dar cel mai adesea lucrările sale pot fi găsite în Costa Rica, Nicaragua, Guatemala, Belize sau insulele Caraibe.

Așa cum o spune și site-ul companiei, Juan Roca și Aquart, compania care îl reprezintă, oferă servicii complet personalizate. Piscina, la fel ca și spațiul interior al unei case, este un mod de exprimare a personalității și de aceea, înainte de a se apuca de construcție designerul petrece mult timp pentru a-și cunoaște clientul, modul său de a fi și obiceiurile zilnice. Restul proiectului se naște de la sine.

 

1 comentariu

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului