Design

Camús il desenează pe Voltaire

scris pe 01 Oct 2012 de Dragoș Aliciu 5650 vizualizări
deisgn - Camus

„Designurile noastre se nasc departe de tendințe. Ceea ce nu este modă, nu se poate demoda.“ Paco Camús este un atelier de design cu un stil cu totul ieșit din comun. Linia sa de mobilier se numește „Colecția privată“ și are toate motivele pentru a purta această denumire.

Cu siguranță semnătura lui Paco Camús nu se regăsește într-un magazin obișnuit de mobilier. Atelierul spaniol realizează piese extravagante, cu un design special și o calitate a finisajelor ieșite din comun.

Giorgio

Sara Bond

Camús (a nu se confunda cu numele scriitorului francez Albert Camus) este un artist multitalentat. A început în anii ’80 prin a creiona benzi desenate, a continuat cu design grafic, ilustrație, design interior și de mobilă, sculptură, poezie și pictură, preocupări care l-au condus și spre proiectarea de mobilier.

În „private collection“, artistul spaniol a integrat 14 piese de colecție pe care le lucrează în lemn de nuc american și pe care le vede la intersecția dintre mobilier și exprimare artistică. Opera sa include piese botezate după personalități istorice sau mitologice și se apropie extrem de mult de rigorile sculpturilor artistice.

Sforza

Agripa & Agrippina

Există așadar scaunele Agripa și Agrippina, biroul Voltaire, masa Copernicus, dulapul Hercules sau obiectele decorative Bolanzas. Pentru restul obiectelor de mobilier, vizitați site-ul oficial al designerului.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului