Design

Arena de baschet pentru Jocurile Olimpice din 2012 a fost finalizată

scris pe 14 Iun 2011 de Constantin Barbu 9255 vizualizări
londra

Arena de baschet pentru Jocurile Olimpice de la Londra 2012 a fost finalizată și este una dintre cele mai mari structuri temporare construite de-a lungul istoriei pentru un eveniment sportiv.

Lucrările de construcție ale sălii ce va găzdui 12 000 de persoane au durat 15 luni, iar primul joc de test va avea loc în luna august. “Este o construcție superbă. Va găzdui unele dintre cele mai bune momente de joc de echipă din cadrul Jocurilor”, a declarat pentru BBC Lordul Coe, președintele Comitetului de organizare a Jocurilor Olimpice Londra 2012.

Arena are o înălțime de 35 de metri, iar pentru construcție au fost folosite 1000 de tone de oțel, care vor fi reciclate după finalizarea evenimentului sportiv. Mai multe detalii pe London2012.com.


1 comentariu

  • Irina pe 14 Jun 2011

    Nu numai ca va fi cea mai mare constructie provizorie din lume, dar va constitui si o provocare in ceea ce priveste designul deoarece, desi ar trebui sa fie ușor de construit, cea mai mare parte a componentelor urmeaza a fi reciclate la incheierea Jocurilor Olimpice. [editat de StyleReport.ro]

    Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului