Călătorii

Vila de la poalele vulcanului – Karma Kandara

scris pe 31 Mai 2011 de Constantin Barbu 38582 vizualizări
karma kandara

Stațiunea Karma Kandara este situată în cel mai sudic punct al insulei Bali, pe o peninsulă de la poalele vulcanului sacru Gunung Agung. Stațiunea privată este compusă din 46 de vile, fiecare cu propria secțiune a uneia dintre cele mai frumoase plaje din lume.

Karma Kandara este poziționată pe un promontoriu stâncos, care se ridică în unele locuri la câteva zeci de metri deasupra Oceanului Indian, localizare care oferă peisaje spectaculoase, neîngrădite, în toate părțile. Cele 46 de vile sunt disponibile în variante cu două, trei sau patru dormitoare și sunt construite într-un mix arhitectural de influențe mediteraneene și balineze.


Fiecare casă de vacanță include propria piscină și câte o grădină tropicală de mari dimensiuni, iar toate dormitoarele sunt orientate cu ferestrele spre ocean. Stilul fiecărei vile este ușor diferit, dar toate au interioarele decorate cu opere de artă specifice insulei.

Posibilitățile de petrecere a timpului liber încep cu plaja și cu grădinile întinse, dar stațiunea include și un club în aer liber și un centru SPA complet, cu tratamente bazate pe tradițiile zonei. Oaspeții pot alege să facă surf, scufundări sau să exploreze insulele din apropiere dintr-un catamaran oferit de Karma Kandara, sau chiar din elicopter.

Bali este o inslulă spectaculoasă nu doar prin frumusețea naturii, ci și prin cultura unică în regiune. Deși Indonezia este o țară majoritar musulmană, locuitorii din Bali au propriul tip de Hinduism, care integrează elemente ale religiilor locale cu panoplia extinsă de zei și eroi hinduși. Complexul Karma Kandara este poziționat în apropierea mai multor temple și altare, unele datând chiar și din secolul al XI-lea.

 

Restaurantul principal al stațiunii, numit “di Mare”, este condus de către chef-ul Steven Grande și oferă o fuziune de bucătărie internațională și balineză, iar lista de vinuri disponibile include peste 3000 de sortimente. Detalii și rezervări pe karmakandara.com.

11 comentarii

 • anton pe 31 May 2011

  Suberb! Pozele sunt facut inainte sau dupa tsunami?

  Reply
 • Imperator pe 31 May 2011

  O mica precizare… Karma Kandara nu este la poalele lui Gunung Agung care e cam la 200 km de locatia resortului care e in extremitatea sudica a Bali.
  @ anton – ultimul tsunami a lovit Bali in 1917. Pozele par de data mai recenta :)

  Reply
 • Bogdan pe 31 May 2011

  Hehe…
  Dupa o documentare de vreo 2 luni pe Bali… abia astept sa pun piciorul acolo. :)
  Imperator are dreptate… e cale lunga intre Gunung Agung si Karma Kandara. Dar peisajul este superb. E intre locatiile de atins cat voi fi acolo.

  Reply
 • john pe 01 Jun 2011

  Si sub dus trebuie sa porti costum de baie…???…as se vede din fotografiile alaturate…..

  Reply
 • Exclusif pe 08 Jun 2011

  Vila este superba, insa tariful pentru un pachet 7 nopti cu avion inclus este destul de mare: de la 2500 EUR/persoana. Exista multe alte locuri superbe in Bali, unde poti ajunge cu aprox. 1000 EUR, cu tot cu avion. Cam cat o Turcia la All Inclusive :-D

  Reply
 • Dan pe 28 Sep 2011

  Stimati colegi,
  Vreau si eu sa merg acolo si nu stiu cum e mai bine sau mai precis cind e mai bine, ca anotimp. Poate sa ma ajute cineva ?

  Reply
 • Ana pe 23 Jan 2012

  Am locuit 7 zile aici.Realitatea intrece imaginea fotografica.Este superb,m-as intoarce oricind.

  Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului