Călătorii

The Sarojin – Lecția de ospitalitate thailandeză

scris pe 26 Iul 2013 de Constantin Bacheș 7607 vizualizări
Thailanda

Tot ce este legat de resortul The Sarojin se prezintă ca o experiență unică: poziționarea aparte, în mijlocul a cinci parcuri naturale, ieșirea privată spre o plajă sălbatică de 11 km lungime și personalul pregătit să transforme fiecare clipă într-o amintire specială.

The Sarojin reunește toate atracțiile turismului tailandez într-o zonă liniștită din apropierea orașului Khao Lak din regiunea Phang Nga. O legendă locală vorbește despre Sarojin, cea mai mare dintre fetele unui nobil, care, după moartea mamei a trebuit să preia toate responsabilitățile casei. Pe lângă treburile de zi cu zi, Sarojin a primit și grija oaspeților iar modul în care se purta cu ei i-a adus renumele de cea mai bună gazdă din toată regiunea.

Resortul și-a propus să le ofere oaspețiilor impresia că sunt în casa unui prieten, de la arhitectură și până la modul în care interacționează cu serviciile disponibile. Cele 56 de apartamente, grupate în vile de două etaje, sunt răspândite într-o grădină de 40.000 de mp și au la dispoziție un personal format din 56 de angajați, aceiași care lucrează aici încă de la lansare, în 2005. În funcție de tipulor lor, apartamentele pot avea piscină și grădină proprie la care se adaugă toate facilitățile specifice catalogării de 5 stele.

Experiența culinară începe în cele două restaurante orientate spre mare și respectiv spre un lac de nuferi. Pentru cine își dorește o cină romantică în sălbăticie, personalul transformă teoretic orice colț al proprietății în restaurant. The Sarojin este recunoscut pentru mesele neconvenționale organizate de cele mai multe ori la sugestia departamentului de concierge.

Atunci când nu se relaxează la plajă, oaspeții au la dispoziție o listă impresionantă de activități. Resortul oferă toate experiențele asociate vreodată cu o vacanță în Thailanda, de la scufundări și plimbări prin junglă până la aventuri la bordul ambarcațiunilor tradiționale. Pasionații de golf au la dispoziție trei terenuri în imediata vecinătate iar pentru amatorii de adrenalină sunt pregătite tururi cu bicileta prin sălbăticie, cățărări și cursuri de supraviețuire. Pentru firile mai liniștite există cursuri de gătit și degustări de vinuri.

Capitolul SPA atinge un nivel descris drept referință pentru tradiția asiatică. Clădirea dedicată este orientată spre mare, poziționată deasupra estuarului din mijlocul resortului. Procedurile se inspiră din tehnici antice și se continuă cu ședințe de yoga și tai-chi.

The Sarojin este deschis tot anul și este situat o oră de aeroportul Phuket. Transferul poate fi asigurat de hotel.

1 comentariu

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului