Călătorii

Ski și SPA a la Suisse – Chalet RoyAlp, Villars-sur-Ollon

scris pe 21 Oct 2011 de Constantin Barbu 14910 vizualizări
feat alpi

Chalet RoyAlp este unul dintre cele mai noi hoteluri deschise în VIllars-sur-Ollon, Elveția, una dintre cele mai apreicate zone pentru sporturile de iarnă. Situat în satul Villars-sur-Ollon, hotelul este construit în stil clasic elvețian și oferă acces la peste 125 de kilometri de pârtii de ski în imediata vecinătate.

La mică distanță de Lausanne și Geneva, Villars-sur-Ollon este situat la o înălțime de 1300 de metri, în zona vorbitoare de limbă franceză a Elveției. Încă de la introducerea ski-ului ca sport de iarnă în Elveția, la sfârșitul secolului al XIX-lea, zona a devenit extrem de populată printre turiști, în primul rând datorită diversității foarte mari de trasee disponibile. De la rute destinate schiroilor extrem de experimentați, care pornesc de la înălțimi de 3000 de metri și până la rute foarte simple, desinate copiilor sau celor care fac primii pași pe schiuri, zona VIllar-Gryon este o alegere extrem de populară.

Complexul Chalet RoyAlp, inaugurat în urmă cu doar câțiva ani, oferă oaspeților mai multe cabane (chalets, n.r.) cu un design clasic elvețian: lemnul este materialul de construcție princiapl, iar forma clădirilor este perfect adaptată pentru iernile aspre din Alpi. Hotelul include în total 63 de camere obișnuite și 30 de apartamente, mobilate și dotate pentru un nivel maxim de confort. Două resaturante, un bar, o terasă cu vedere spre Mont Blanc și o colecție amplă de vinuri renumite completează facilitățile oferite oaspeților.

Dincolo de accesul facil la trasee de ski excelente, RoyAlp se poate mândri cu unul dintre cele mai mari centre SPA din Alpii Elvețieni. Cu o suprafață de 1200 de metri pătrați, centrul de relaxare include o piscină acoperită și una exterioară, cu apă fierbinte tot timpul anului, saună și o zonă dedicată fitness-ului. De la masaje de relaxare după o zi lungă de ski, la tratamente de frumusețe bazate pe rețete și ingrediente locale, SPA-ul RoyAlp este disponibil oaspeților 24/7.

Mai multe detalii pe royalp.ch.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului