Călătorii

Shangri-La World Summit – Beijingul văzut de sus

scris pe 11 Mai 2011 de Constantin Barbu 6578 vizualizări
shangrila

Situat în vârful celui mai înalt zgârâie-nori din Beijing, hotelul Shangri-La World Summit oferă unul dintre cele mai bune puncte de observație din întreaga capitală chineză.

Deschis în anul 2009, hotelul ocupă cele mai înalte 17 etaje ale turnului China World Trade Center, cu o înălțime maximă de 330 de metri, cam cât Turnul Eiffel. Camerele de bază, din categoria Executive, sunt situate între etajele 66 și 77 și reprezintă oferta de bază a hotelului. Fiecare cameră are o suprafață de 55 de metri pătrați și este decorată într-un stil modern, cu elemente clasice chinezești și include ca dotări standard o plasmă de 40 de inci, un aparat Nespresso și un birou de dimensiuni generoase. Camerele din categoria cea mai înaltă, Grand Premier, sunt poziționate pe colțul clădirii și oferă o panoramă amplă a capitalei, cu vedere spre Orașul Interzis.

Apartamentele, disponibile cu suprafețe între 110 și 296 de metri pătrați, sunt situate la ultimele etaje și oferă, pe lângă dotările luxoase, ferestre panoramice de dimensiuni foarte mari, o garderobă spațioasă și includ posibilitatea organizării de cine private.

Shangri-La World Summit oferă oaspeților patru tipuri de restaurante. Pentru cei care preferă intimitatea, etajul 79 include mai multe camere Chairman dedicate călătoriilor culinare. Meniurile includ opțiuni occidentale și orientale, sau o fuziune dintre cele două tradiții, pentru cei dornici de experiențe noi.

Cel de-al doilea restaurant, Fook Lam Moon, este prima filială din Beijing a unuia dintre cele mai apreciate restaurante din Hong Kong. Specializat pe mâncare asiatică, Fook Lam Moon oferă tot ce e mai bun în bucătăria cantoneză. Călătoria continuă în zona adiacentă, prin restaurantul Nadaman, parte a unei rețele vechi de aproape 200 de ani, care servește preparate tradiționale japoneze după filosofia kaiseki, care poate fi explicată pe scurt prin “arta de a transforma binecuvântările naturii în mâncare”. Amatorii de bucătărie occidentală au la dispoziție restaurantul Grill 79, care oferă una dintre cele mai mari selecții de vinuri din întreaga capitală.

Hotelul include și un centru SPA, numit Chi, după energia vitală din filizofia clasică chineză. Toate tratamentele sunt adaptate după interpretarea tradițională a elementelor naturale care determină personalitatea fiecăruia dintre noi. Detalii complete pe shangri-la.com.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului