Călătorii

Primul parc stereoscopic de distracții din lume – 4D Live Park

scris pe 13 Mar 2012 de Dragoș Aliciu 8993 vizualizări
Calatorii - Live park4d

Pasul următor de la superproducțiile tridimensionale americane a fost făcut în Coreea în cadrul primului parc 4D din lume. Live Park 4D World Tour îmbină controlul oferit de Xbox Kinect cu holograme și proiecții cvadrimensionale, fiind practic un enorm joc, perfect controlabil de către fiecare dintre utilizatori.

Cel mai probabil, parcul tematic deschis în Ilsan, Gyeonggi-do din Coreea reprezintă viitorul locurilor de gen. Vremea atracțiilor pasive a trecut, iar Live Park 4D îmbină tehnologii care, într-un fel sau altul, permit interacțiunea vizitatorilor cu fiecare dintre cele 50 de atracții.


Există spectacole holografice, un cinematograf stereoscopic, jocuri pe bază de proiecții și secvențe de augmented reality. În plus, doar cu ajutorul unei brățări, vizitatorii pot mișca un avatar digital într-o lume cvadrimensională afișată pe ecranele care îi înconjoară în permanență. Nu doar că se joacă, dar sunt imersați cu totul în acțiunea jocului, modul de control fiind preluat de la consolele Xbox Kinect.

În primă instanță, Ender Mirror le permite crearea unui personaj care să-i reprezinte în povestea virtuală montată pe ecrane enorme în jurul lor. Live 360 este cel mai mare cinematograf tridimensional din lume și începutul poveștii avatarului. Live 360 este cel mai mare cinematograf tridimensional din lume și începutul poveștii virtuale a vizitatorilor în interiorul parcului. Live Square este un joc întins pe suprafața a 150mp în care avatarul are de trecut peste diferite obstacole, acumulează puncte și rezolvă puzzle-uri. Mai multe atracții pot fi văzute în filmul de mai sus.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului