Călătorii

Prânzul deasupra Arcului de Triumf din Bruxelles – Electrolux Cube

scris pe 12 Mai 2011 de Constantin Barbu 9638 vizualizări
electrocube

“Cubul” creat de Electrolux este un restaurant cum nu ați mai văzut: poziționat în unele dintre cele mai atipice și spectaculoase locuri din Europa, micro-structura cu o capacitate de 18 persoane va face turul marilor capitale, începând cu Bruxelles, unde va sta deasupra Arcului de Triumf până pe 3 iulie.

Începând cu data de 1 aprilie, micul restaurant temporar va petrece câte trei luni în Belgia, Italia, Rusia, Elveția și Suedia. În fiecare oraș, structura va fi amplasată deasupra unei clădiri-monument și va oferi peisaje altfel imposibil de văzut. În Bruxelles, Cubul va permite vizitatorilor să observe aproape toată capitala Belgiană, cu o vedere excelentă spre districtul european, dar și spre părți mai îndepărtate ale orașului, cum ar fi celebrul Atomium.

Clădirea are o suprafață de 150 de metri pătrați și este construită aproape integral din materiale reciclabile, culoarea dominantă fiind albul, caracteristic pentru Electrolux. Oaspeții vor putea ajunge în interior prin intermediul unui lift.

Cât timp va sta în Bruxelles, Cubul va fi deservit de doi bucătari celebri, Bart de Pooter, de la restaurantul De Pastorale din Reet, și Sang Hoon Degeimbre, de la L’Air Du Temps din Noville-sur-Mehaigne. Ambele restaurante au fost distinse cu câte două stele Michelin. Cei 18 oaspeți nu vor ști meniul înainte de a ajunge la Arcul de Triumf, iar toate preparatele vor fi pregătite într-o bucătărie deschisă.

Meniul de prânz include trei feluri de mâncare, șampanie și vin, iar cel de cină include patru feluri distincte. Din păcate, la ora actuală nu se mai pot face rezervări pentru Bruxelles, dar puteți urmări deschiderea următoarelor Cuburi pe site-ul Electrolux.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului