Călătorii

(P) Pe urmele lui Columb cu Austrian Airlines

scris pe 18 Feb 2013 de Constantin Barbu 5243 vizualizări
feat chicago

Din 17 mai 2013, călătoriile către America devin mai simple, cu noul zbor către Chicago din portofoliul Austrian Airlines. Alături de cursele către New York, Toronto și Washington, noul zbor Austrian te provoacă să redescoperi America!

Noul zbor va fi operat cu un aparat Boeing 767 cu o cabină complet nouă, care integrează cele mai noi standarde de confort ale liniilor aeriene austriece, atât la Business Class, cât și în clasa Economy. La Business Class, noile scaune high-tech oferă mai mult spațiu și un pat complet rabatabil, de aproximativ doi metri lungime. În plus, fotoliile integrează un nou sistem de masaj și mânare ajustabile mai spațioase, de la 51 cm (20 inch) la aproape 60 cm (24 inch). Noile scaune ergonomice din clasa Economy, colorate într-un gri discret, au o funcție distinctă: când pasagerul coboară spătarul, scaunul se deplsaează automat în față pentru a asigura o poziție mai confortabilă.

Boeing 767

Noua conexiune către Chicago va fi oferită pasagerilor din întreaga Europă, cu punct de plecare în capitala austriacă, Viena. Cursa este o alegere excelentă pentru cei care călătoresc în orice parte a Americii de Nord, mulțumită numărului mare de conexiuni oferite din Chicago de United Airlines, partenerul transatlantic al Austrian Airlines. De la Los Angeles la Denver, de la Seattle la Houston, America devine o țară mai ușor de explorat.

Pentru că o traversare a Atlanticului este încă un drum lung, Austrian a integrat noul sistem de divertisment on-board în cabina noului Boeing 767, atât pentru cele 199 de locuri Economy, cât și pentru cele 26 de locuri Business Class. Pasagerii Economy pot accesa aceleași funcții on-demand printr-un ecran mai mic, de 23 de centimetri (9 inci), într-un mod la fel de facil ca și utilizarea unei tablete. La Business Class, pasagerii au la dispoziție câte un ecran tactil de 38 de centimetri (15 inci) care le permite accesul la cele mai noi filme, muzică și jocuri distractive.

Catering pentru clienții Business Class

Dacă te întorci din Canada sau Statele Unite cu un zbor Austrian, ai șansa să câștigi un bilet pentru noul zbor către Chicago. Trei bagaje din fiecare zbor vor fi alese aleatoriu și marcate cu o bandă roșie Austrian, iar posesorii vor câștiga instant servicii premium Austrian, cum ar fi check-in prioritar sau acces gratuit în lounge-ul Business Class de pe aeroportul din Viena. Toți pasagerii selectați vor intra automat într-o tombolă al cărei premiu este un bilet pentru două persoane la noul zbor către Chicago. Află mai multe pe site-ul Austrian Airlines!

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului