Călătorii

(P) Vezi tot ce vrei să vezi! Câștigă un weekend la Berlin cu Lufthansa

scris pe 07 Mai 2012 de StyleReport.ro 9225 vizualizări
feat nou berlin

Pentru a marca introducerea noului zbor direct București – Berlin, Lufthansa vă oferă șansa de a câștiga o mini-vacanță de două persoane în capitala Germaniei.

Tot ce trebuie să faceți este să reconstituiți puzzle-ul de pe www.concurslufthansa.ro și sunteți înscriși în una dintre cele două trageri la sorți pentru un weekend de două persoane la Berlin.

La extragerea din 10 mai, puteți câștiga un zbor dus-întors București – Berlin pentru două persoane, plus două nopți la Hotel Park Plaza, un design-hotel din inima orașului, și două Berlin Welcome Card oferite de visitberlin.de, care vă garantează libertatea deplină de mișcare în oraș pe durata vacanței.

Pe 7 iunie, destinația rămâne aceeași, dar experiența este diferită. Puteți câștiga un weekend la Art’otel Berlin, un design-hotel care reprezintă spiritul tânăr și energia creativă a capitalei Germaniei. Întregul hotel îi este dedicat lui Andy Warhol, iar fiecare încăpere include câte o operă semnată de maestrul pop-art.

La fiecare extragere puteți câștiga și 5 umbrele Lufthansa sau 2 geamantane de cabină cu însemnele companiei aeriene. Detalii complete pe concurslufthansa.ro.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului