Călătorii

(P) Austrian – cele mai confortabile zboruri intercontinentale

scris pe 30 Oct 2012 de Constantin Barbu 10179 vizualizări
feat austrian

La Austrian, zborurile intercontinentale sunt acum mai confortabile cu noile cabine integrate în toată flota long-haul. Fie că zbori Business Class sau Economy, noile fotolii și sistemele ultra-moderne de entertainment îți vor redefini ideea de confort în timpul zborului.

Întreaga flotă intercontinentală Austrian Airlines primește un upgrade, după o investiție de peste 90 de milioane de euro: cele zece aeronave Boeing 777 și 767, folosite în fiecare an de peste 1 milion de pasageri, sunt acum mult mai confortabile.

La Business Class, noile scaune high-tech oferă mai mult spațiu și un pat complet rabatabil, de aproximativ doi metri lungime. Sistemul inteligent cu perne de aer permite ajustarea fermității scaunului conform preferintelor pasagerului, iar sistemul reține și păstreaza setările introduse pe intreaga durată a zborului. În plus, fotoliile integrează un nou sistem de masaj și mânare ajustabile mai spațioase, de la 51 cm (20 inch) la aproape 60 cm (24 inch).

Noile scaune ergonomice din clasa Economy, colorate într-un gri discret, au o funcție distinctă: când pasagerul coboară spătarul, scaunul se deplsaează automat în față pentru a asigura o poziție mai confortabilă. Și tetierele au fost reproiectate, pentru a oferi un nivel superior de confort și susținere în timpul zborului. Singurul lucru care a rămas neschimbat este așezarea scaunelor, cu un aranjament de câte 3-4-3 în Boeing 777 și 2-3-2 în Boeing 767.

Fie că zbori Business Class sau Economy, zborurile lungi nu vor

mai niciodată plictisitoare. Un nou sistem de divertisment on-demand oferă o experință personalizată pentru fiecare pasager. La Business Class, pasagerii au la dispoziție câte un ecran tactil de 38 de centimetri (15 inci) care le permite accesul la cele mai noi filme, muzică și jocuri distractive. Pasagerii Economy pot accesa aceleași funcții on-demand printr-un ecran mai mic, de 23 de centimetri (9 inci), într-un mod la fel de facil ca și utilizarea unei tablete.

În plus, noile cabine de zbor de pe

aeronavele intercontinentale au acum o nouă paletă coloristică, în nuanțele Austrian, alb, roșu și bleu, iar la Business Class, peretele din spatele cabinei este decorat cu o imagine a celui mai înalt munte din Austria, High Tauern. Detalii și rezervări pe Austrian.ro.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului