Călătorii

Mykonos, pe urmele zeilor – Cavo Tagoo hotel

scris pe 16 Mar 2012 de Constantin Barbu 17200 vizualizări
feat mykonos

Despre insula Mykonos se spune că ar fi locul unde Zeus i-a înfruntat pe titani și locul nașterii zeilor Apolo și Artemis. Astăzi, insula din Mediterana este una dintre cele mai apreciate destinații de vacanță din Europa, cu un amestec special de istorie, peisaje spectaculoase și mâncare excelentă, iar hotelul Cavo Tagoo poate fi o alegere excelentă ca punct de pornire în explorarea insulei.

Distins cu premiul pentru Arhitectură Aplicată în regiunea Mării Egee, Cavo Tagoo este construit din aceeași piatră dură care domină peisajul insulei Mykonos. În unele încăperi, piatra este păstrată și ca element decorativ, dar în cele mai multe cazuri, pereții sunt albi, în stilul clasic al arhitecturii mediteraneene. Elemente colorate de decor creează contraste interesante, iar apa albastră și translucidă a mării înconjoară clădirile.

Complexul include trei alternative pentru găzduirea oaspeților: apartamente, camere clasice și vile, toate situate pe malul mării, în partea de est a insulei. Toate camerele au ferestre de dimensiuni foarte ample, iar majoritatea includ și piscine proprii. În plus, hotelul oferă și o piscină de tip “infinity pool”, cu marginea difuz conturată și orientată spre mare, care pare să devină una cu apa din bazin.

Cavo Tagoo este cunoscut și pentru SPA-ul complet și pentru serviciul concierge, care este la dispoziția vizitatorilor 24/7 și poate răspunde aproape oricărei solicitări, de la închirierea unui yacht și până la rezervarea de bilete pentru evenimentele locale.

Prețurile pornesc de la 274 de euro pe noapte pentru o cameră simplă și de la 765 de euro pe noapte pentru o vilă cu piscină proprie și un dormitor. Detalii și rezervări pe cavotagoo.gr.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului