Călătorii

Meet & Seat, alege-ți vecinul de avion de pe Facebook

scris pe 06 Feb 2012 de Dragoș Aliciu 9616 vizualizări
Calatorii - Meet & seat

Compania aeriană KLM a lansat un serviciu care, odată cu activarea, permite pasagerilor de pe zborurile intercontinentale să vizualizeze profilurile altor persoane logate pe Facebook sau LinkedIn și să-și aleagă vecinul de scaun în funcție de acestea.

Serviciul Meet & Seat a fost conceput în special pentru zborurile foarte lungi astfel încât pasagerii să aibă posibilitatea de a-și alege vecinul de scaun în funcție de preferințele acestuia de pe rețelele sociale.

După cumpărarea biletului, pasagerul se loghează cu profilul de Facebook sau LinkedIn pe pagina Manage my booking pentru a alege informațiile personale care sunt puse la comun și a vizualiza conturile celorlalți călători. Își poate alege locul din avion în funcție de pasagerii lângă care își dorește să stea, ținând cont de preferințele bifate de aceștia în interfața special creată. Poate alege o anumită persoană în funcție de poza de profil, limba nativă, gusturi muzicale sau facultatea urmată.

Opțiunea este gratuită și poate fi activată cu cel mult 90 de zile și cel puțin 48 de ore înaintea zborului Deocamdată Meet & Seat este disponibil pe rutele KLM Amsterdam – New York, San Francisco – Sao Paolo.


2 comentarii

 • kalu pe 06 Feb 2012

  asta este o mare idiotenie. Recomand KLM sa lase mai mult loc intre scaunele de la clasa economic, pe zborurile transatlantice. Am crezut ca intepenesc 8 ore pe scaun. Deabia, dupa aceea sa vina cu idei din acestea “geniale” meet and fassss

  Reply
  • mishu pe 28 Apr 2012

   de acord cu kalu. klm are servicii incredibil de proaste. cea mai ordinara mancare, avioane supraaglomerate, avioane de genul tren personal!

   Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului