Călătorii

Hotel Four Seasons Terre Blanche

scris pe 04 Mai 2011 de Constantin Barbu 7680 vizualizări
provence

La o oră de mers față de Cannes sau Nisa, Four Seasons Terre Blanche devine locul ideal pentru turiștii care fug de agitația Rivierei pentru a găsi relaxare în cel mai pur stil franțuzesc. Hotelul se distinge prin tratamentele spa, terenuri de golf și, nu în ultimul rând, prin experiențele culinare unice.

Riviera franceză este o îmbinare fericită de peisaje și climă mediteraneană. Are o parte agitată la malul mării dar știe la fel de bine să ofere liniște pe măsură ce te apropii de munți. În acest peisaj a decis Four Seasons să pună bazele unei oaze de relaxare pe care, în spiritul casei, a construit-o respectând cele mai stricte standarde de calitate. Este practic un punct nou pe aceeași hartă pe care în apropiere se găsesc satele medievale de poveste, Fayence și Tourrettes.

Principala misiune a resortului rămâne starea de bine a oaspeților pentru care a fost imaginat unul dintre cele mai mari și mai moderne centre spa din Europa. Păstrând aerul intim atât de necesar unei experiențe reușite, centru de recreere din cadrul proprietății Four Seasons se întinde pe o suprafață de 3200 mp și oferă procedee ample, masaje și băi aromate. Intrați în vila cu două nivele, cea mai mare construcție din conplex, clienții aleg dintr-un meniu variat și apoi se îndreaptă pe coridoarele parfumate spre una dintre cele 14 camere de tratament, dintre care 2 sunt pregătite pentru cupluri. Există două piscine exterioare și numeroase alte zone de relaxare. Liniile de produse folosite sunt de referință în domeniul terapeutic, dar se adaugă la cerere și ingredientele zonei, în special ulei de măsline și lavandă.

Cazarea oaspeților se face în 114 apartamente amplasate în vile separate cu unul sau două etaje. Interioarele aerisite conțin în toate cazurile un dormitor și o cameră de zi, balcoanele sau terasele fiind de asemenea o trăsătură obligatorie. Suprafața minimă a unui apartament este de 60 mp. Toate camerele beneficiază de priveliști de vis și impresionează prin culorile și finisările naturale, predominante fiind lemnul și piatra. Băile din marmura cu podea încălzită îmbină armonios detaliile necesare unui nivel ridicat de confort cu paleta cromatică a zonei. Pachetul de dotări și utilități este ca întotdeauna un punct forte al rețelei Four Seasons.

Pentru experiența culinară, resortul a pregătit 4 restaurante și un lounge. Dintre toate, cel mai pretențios loc de luat masa se numește Faventia. Chiar dacă se găsește în mijlocul naturii, restaurantul cere clienților să poarte pantaloni lungi și cămașă pentru cină dar îi răsplătește cu arome aparte îmbogățite de cele mai fine vinuri aduse din toată lumea. În spatele rețetelor inedite se găsește tânăra Stephanie Le Quellec care, la numai 28 de ani, este considerată unul dintre cele mai promițătoare talente culinare ale Franței. A câștigat numeroase competiții de profil, începându-și cariera în urmă cu 10 ani la cel mai prestigios Four Seasons din Paris – George V.


Prețul pentru un Superior Four Seasons Executive Suit începe de la 640 de euro pe noapte, iar site-ul oficial al hotelului propune o serie de pachete ce includ de la caz la caz tratamente spa sau intrări pe terenul de golf. Hotelul oferă și pachete prefernțiale pentru nunți, tineri căsătoriți sau evenimente speciale cu buget aproape nelimitat. Detalii complete pe fourseasons.com/provence.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului