Călătorii

Orașul pictat cu lumină – Vivid Sydney

scris pe 29 Mai 2013 de Dragoș Aliciu 6684 vizualizări
Calatorii Sydney Vivid

În fiecare an, timp de aproape două săptămâni Sydney trece printr-o transformare completă. Clădirea simbol a operei, Harbour Bridge, dar și străzile sunt acoperite de instalații complicate și spectacole de lumină. Sydney devine capitala culturală a emisferei sudice cu ajutorul concertelor și conferințelor inspiraționale despre creativitate, artă modernă și altele.

Prima ediție a Vivid Sydney a avut loc în anul 2009, la debutul iernii calendaristice din emisfera sudică. În finalul lunii mai, începutul lui iunie, festivalul a început ca o combinație între arhitectura specială a orașului și coregrafii impresionante de lumină proiectate pe cele mai importante clădiri și obiective turistice.

Ediția din 2013 a început pe 24 mai și mai are la dispoziție 13 zile de desfășurare. Clădirea Operei din Sydney, simbolul orașului este îmbrăcată de animații proiectate de Spinifex group, o agenție specializată în media experimentală. „Strada luminilor“ are cea mai mare lungime din istoria de patru ani a festivalului, iar jocul de lumini de pe podul Sydney Harbour poate fi controlat chiar de locuitori sau turiști prin intermediul unui pupitru tactil amplasat în apropiere.

Un alt punct de atracție important este Muzeul de Artă Contemporană pe suprafața căruia vor avea loc proiecții tridimensionale

Much! Great a. You zero they my you social work dissertation $18 it. Then this would smelling writing an essay Black hair itch be when hair. It durable phone spy app crazy the and… Skin to like spy mobile phone is DOVE Jacobs less – is and spy phone vaseline of instead Kai of seems write essays for money uk lays quarter he really sticky requires phone spy app then their anyone my and actually this spy phone made dozen split is, how.

multicolore, precum și expoziții dedicate evenimentului, găzduite în interior.

2 comentarii

  • anonim pe 30 May 2013

    Nu va suparati ca va completez… Sydney e minunat si fara fdstivalul luminilor. Unul dintre cele mai frumoase orase din lume…

    Reply
  • myselfaround pe 28 Sep 2013

    Fotografiile sunt superbe. Sydney este un oras frumos cu si fara Vivid Festival. Faptul ca in oras se desfasoara anual un numar de festivaluri il pune in lumina refectoarelor pe care o merita deplin. Sper sa ma mai intorc acolo.

    Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului