Călătorii

Grace Santorini Hotel

scris pe 26 Apr 2011 de Constantin Barbu 9005 vizualizări
grace santorini

În urmă cu 3600 de ani, un vulcan a explodat în unul dintre cele mai distrugatoare cataclisme din istoria geologică recentă, lăsând în locul unei insule o lagună mărginită de pereți abrupți. Înainte de a primi numele de Santorini, petecul de pământ rămas în urma exploziei era numit de greci Kallístē, care înseamnă “cea mai frumoasă”. Hotelul Grace Santorini, construit la marginea falezei vulcanice, la o înălțime de 300 de metri deasupra apei, și-a câștigat locul în topul celor mai bune 101 hoteluri din lume, elaborat de presitgioasa revista britanică Tatler prin peisajele spectaculoase pe care le oferă și prin serviciile de calitate excelentă.

Explozia vulcanică de acum trei milenii și jumătate pare să fi fost responsabilă și cu devastarea civilizației minoice, dar și cu primele legende privind dispariția legendarei Atlantida. În prezent, caldera atrage în fiecare an mii de turiști, care vin pentru apele de un albastru ireal, care contrastează cu albul clădirilor mediteraneene și cu apusurile intense din Marea Egee.

Camerele de bază ale hotelului Grace Santorini, numite Deluxe, includ câte o piscină proprie, iar unele au și propriile terase, cu vederi panoramice ale calderei. Decorul este modern cu inspirații mediteraneene, iar fiecare cameră include o conexiune rapidă la internet și un mic-dejun cu șampanie, care poate fi disponibil, la cerere, întreaga zi.

Dincolo de camerele Deluxe, specialitatea hotelului sunt apartamentele, disponibile în cinci variante diferite, în funcție de suprafață și nivelul de confort oferit. Cele mai simple, numite Junior Suites, beneficiază de terase mai mari decât camerele simple și de o suprafață considerabil mai mare. Decorul este similar, în stil modern-mediteranean.

Cel mai confortabil apartament, numit The Grace Suite, are o suprafață totală de 155 de metri pătrați și include două dormitoare, o piscină privată, o saună stil Hamman și o terasă de mari dimensiuni. Toți oaspeții care aleg acest apartament primesc, din partea hotelului, o sticlă de șampanie franțuzească și au acces la unele dintre cele mai bune panorame din zona Santorini.

Cei care preferă să își lase laptopul acasă în vacanțe, dar se confruntă cu o urgență în timpul șederii, pot cere, gratuit, un laptop temporar, având la dispoziție, în funcție de preferințe, mai multe configurații Mac și PC. Hotelul include, de asemenea, o blibliotecă de cărți și una de conținut audio-video, accesibilă tuturor clienților. Restauranul Grace Santorini, poziționat pe o terasă cu vedere la mare, oferă un mix de bucătărie mediteraneaă și internațională și este deschis non-stop. Complexul include și o sală de fitness complet utilată și un centru SPA cu tratamente mediteraneene de înfrumusețare.

Prețurile încep de la 250 de euro pe noapte pentru o cameră Deluxe și de la 750 de euro pe noapte pentru apartamentul The Grace Suite. Pentru rezervări și detalii suplimentare, santorinigrace.com.

1 comentariu

  • Roxandrei pe 23 Jul 2011

    Eu m-am intors din Santorini acum o saptamana si cred ca nu exista destinatie mai romantica decat aceasta.
    Am scris despre aceasta destinatie minunata(locuri vizitate, preturi, cazare, etc) si am adaugat peste 50 de poze care sper sa va convinga sa mergeti acolo.

    Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului