Călătorii

El Palauet – casa departe de casă

scris pe 22 Feb 2012 de Constantin Barbu 12213 vizualizări
feat Palauet_Atic_MG_baixa

Dacă Barcelona este pe lista destinațiilor de anul acesta și căutați o experiență spectaculoasă, boutique-hotelul El Palauet este una dintre cele mai bune alegeri. In loc de zeci de camere de diverse tipuri, hotelul oferă doar șase apartamente și un serviciu de concierge complet, pentru o ședere complet lipsită de griji.

El Palauet este găzduit într-o clădire în stil art-nouveau (sub-stilul modernista) din 1906, situată pe bulevardul Passeig de Garcia, unul dintre cele mai importante din Barcelona. Hotelul a fost renovat recent, iar rezultatul este o combinație interesantă și funcțională. Camerele ample, cu tavane foarte înalte și linii fluide în spiritul începului de secol XX au fost mobilate modern, minimalist, într-un mod care amplifică senzația de spațiu deschis a apartamentelor.

Dacă vorbim despre apartamente, merită menționat că fiecare dintre cele șase “case” puse la dispoziția oaspeților are o suprafață de cel puțin 150 de metri pătrați și este recomandată pentru grupuri de până la patru persoane. Toate apartamentele includ câte o bucătărie complet utilată, dotată inclusiv cu un frigider special pentru vinuri, iar cele două dormitoare din fiecare modul oferă o vedere spectaculoasă spre oraș.

Multe hoteluri se mândesc cu restaurantele lor, dar El Palauet duce lucrurile o treaptă mai sus: dincolo de restaurantul hotelului, oaspeții au la dispoziție opțiunea de a chema un chef care să gătească și să își împărtășească măiestria direct în bucătăria fiecărui apartament. Opțiunile gourmet sunt practic nelimitate: toate mâncărurile sunt gătite cu ingrediente bio, iar serviciul de concierge al hotelului poate găsi maeștri bucătari pentru aproape orice tip de mâncare, de la haute-cuisine franceza la specialiști în sushi și sashimi.

Hotelul mai include și o terasă comună amplă pe acoperiș și un SPA privat, destinat exclusiv oaspeților de la El Palauet. Prețurile încep de la 399 de euro pe noapte, iar pentru șederi mai lungi este disponibilă o reducere. Mai multe detalii și rezervări pe eplivingbarcelona.es.

1 comentariu

  • ngi pe 23 Feb 2012

    cu 355 de euro/ noapte stai la Boscolo Exedra din Roma, 5 stele, hotel nene, nu gluma asta… si camera Boscolo Deluxe Double or Twin Room.. [editat de StyleReport.ro]

    Reply

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului