Călătorii

Căutând-o pe Brigitte Bardot în Saint-Tropez-ul brazilian

scris pe 27 Mar 2012 de Constantin Barbu 11892 vizualizări
feat brazil

În 1964, Brigitte Bardot a adus mica stațiune braziliană Buzios în atenția lumii, după ce s-a retras pe malul Atlanticului alături de iubitul său brazilian. Astăzi, peninsula este supranumită Saint-Tropez-ul Braziliei, iar o altă femeie franceză își lasă amprenta asupra locului.

Dupa un an de călătorit prin țară, Emmanuelle de Clermont, fondatoarea Insolito, a decis să cumpere patru vile pe malul oceanului în apropiere de Rio de Janeiro, în aceeași stațiune care a fost făcută celebră de Brigitte Bardot. Construit din materiale locale, în același stil care domină peisajul regiunii, complexul care urma să devină hotelul Insolito a fost renovat și redecorat pentru a atinge un nivel cât mai bun de confort.

Ferestrele clasice au fost înlocuite cu pereți din sticlă cu vedere spre Atlantic, iar numărul teraselor din cadrul proprietății a fost mărit, pentru a lăsa oaspeții să se bucure de peisaj. Mobilierul și decorațiunile din lemn sunt construite exclusiv din lemn de proveniență certificată, într-un efort de a minimiza efectul asupra pădurilor braziliene.

Cele 21 de camere puse la dispoziția oaspeților sunt distribuite în patru vile tematice: Casa Cultura Negra, Casa Terra-Brazil, Casa Fotografia e Literatura și Casa de Musica, fiecare bazată pe câte un asepct al culturii bogate din țara sud-americană. Complexul mai inlcude și două piscine, o plajă privată și un centru SPA complet, iar prețurile încep de la aproximativ 400 de euro pe noapte. Mai multe detalii pe insolitos.com.br.

0 comentarii

Lasați un comentariu

* necesar
* necesar (confidential)
. Prin completarea acestui formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului